Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Просто радіо» змінило власника, а «Європа плюс Україна» – назву, але не позивний


    13 октября 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 13 жовтня переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «Раді.О» («Просто радіо») у зв'язку зі зміною організаційно-правової форми власності та власників компанії.

    Замість акціонерного товариства закритого типу (АТЗТ) «Раді.О» стало товариством з обмеженою відповідальністю (ТОВ).

    Зі складу власників вибув Віталій Казімір, який володів 40%, а одноосібним власником став Артем Вознюк, який є директором цієї компанії.

    Також Національна рада переоформила ліцензію ПАТ «Студія "Європозитив"». Як з'ясувалося, це компанія, яка раніше мала назву ЗАТ «Студія "Європа плюс Україна"».

    Як пояснив представник радіомережі, зміна назви товариства пов'язана з тим, що «є деякі судові справи стосовно незаконного з нашого боку використання словосполучення "Європа плюс", і, щоб зберегти радіостанцію, на загальних зборах вирішили змінити назву».

    Заступник голови Нацради Лариса Мудрак на брифінгу уточнила, що йдеться про судовий позов ТОВ «ТРК "Європа плюс Київ"» («Європа ФМ») до ЗАТ «Студія "Європа плюс Україна"». Суд вирішив, що відповідач не може використовувати позивний і назву «Європа плюс». Із цього приводу до Нацради, як і до ЗАТ «Студія "Європа плюс Україна"», надійшов припис прокуратури, який вимагав виконання компанією рішення суду.

    Однак у станції залишається позивний Europa Plus, який в ефірі, як відомо, звучав, як «Європа плюс». Представник компанії наголосив на тому, що товариство з 2005 року має договір з російською компанією-правовласником на використання позивного Europa Plus. Однак на уточнююче запитання першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, яка посилалася на прокурорський припис, запевнив, що «Європа плюс» в ефірі звучати не буде - буде «Європа плас».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.