Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ольга Герасим’юк стала ведучою «Нашого радіо»


    8 сентября 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Ольга Герасим'юк стала ведучою авторського проекту на «Нашому радіо». Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

    Інтерактивна програма Ольги Герасим'юк спрямована на обговорення суспільної тематики. Під час ефіру слухачі зможуть зателефонувати до студії, направити листа чи смс-повідомлення ведучій та гостям, які будуть відповідати на питання.

    «Для мене це новий крок - авторська програма на радіо. Взагалі, мені здається, що зараз людині дуже важливо мати можливість зателефонувати в ефір радіо і обговорити актуальну та гарячу для нього тему з експертами», - коментує Ольга Герасимюк.

    Шоу буде виходити з понеділка по п'ятницю з 17:00 по 19:00.

    Крім цього у новому сезоні «Наше радіо» представить ще три нових проекти, зокрема розважальний проект «Наші вечорниці», ведучим якого стане соліст групи «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка. Програма присвячена народному фольклору та етно-музиці. Зазначимо, що аудіоматеріали для ефіру відбиратиме сам ведучий. Програма «Наші вечорниці» виходитиме в ефір щоп'ятниці з 21:00 до 22:00.

    Олег Комаровский, дитячий педіатр, запускає також проект під назвою «Життя по Комаровському». Слухачі можуть задавати запитання лікарю на сайті «Нашого радіо», а кожної неділі отримувати на них відповіді у прямому ефірі. Програма виходить у будні, двічі на день о 8:35 та 18:35.

    Розважально-гумористична програма «Файна Юкрайна» з Сергієм Притулою та Андрієм Молочним виходитиме в ефір щоденно, раз на годину з 7:00 до 21:00.

    Програмний директор «Нашого Радіо» Андрій Устименко зазначив: «У новому сезоні ми вирішили зробити акцент на відомих та яскравих особистостях, які зможуть зробити ефір не тільки цікавим і пізнавальним для слухача, але й різнорідним та наповненим».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.