Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Люкс ФМ» запропонувало софт для дистанційного бронювання і розміщення реклами на радіо


    27 марта 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    «Люкс ФМ» запропонувало ринку софт для дистанційного бронювання і розміщення реклами на радіо. Про це ТК повідомив генеральний директор ТРК «Люкс» Роман Андрейко.

    «На телебаченні такі системи існують досить давно, у кожного сейлз-хаусу. Я вивчав переваги і недоліки кожної і можу сказати, що наш Open Market - система, яка не є унікальною для ТБ, але, безперечно, революційною для радіо», - пояснює Андрейко.

    Система дає можливість рекламним агенціям дистанційно розставляти рекламні ролики в ефірі окремої радіомережі та моніторити їх виходи. Як стверджує директор ТРК «Люкс», клієнт може розмістити ролик у будь-якому місті за 1 годину до виходу в ефір.

    «На радіо, як і на ТБ, не має бути непроданого рекламного часу. Його можна продати в останній момент за мінімальну ціну, або можна застосувати так зване низкопріоритетне розміщення - коли ваша позиція в споті вважається проданою, допоки немає клієнта з більшими грошима. А це можливо тільки при застосуванні гарного софту. Тому що інакше ви не зможете поставити ролик в Луганську або в Харкові в останній момент. Або витіснити його іншим роликом за більші гроші», - каже він.

    Оскільки радіоролики, на відміну від телевізійних, мають значно менший обсяг, то клікання мишкою в сітці - це є, по суті, реальне розміщення реального ролика. Далі ролик проходить візування на відповідність чинному законодавству, чи немає продуктових конфліктів у блоку, чи ролик відповідає програмній концепції станції і не рекламує конкурентів, чи відповідає він технічним вимогам станції.

    На технічному рівні візування ролика означає дописування до нього певного коду; відповідно, невізований ролик в ефір вийти не зможе. А це в свою чергу означає, що головний офіс чітко знає, які ролики виходять в ефір в усіх містах мережі.

    «Так звані ефірні довідки, які зажили дурної слави, бо їх видавали навіть тоді, коли рекламні кампанії просто не виходили, підірвали довіру до радіоринку і, я вважаю, спричинили катастрофічне падіння частки радіореклами», - пояснює ще один нюанс Андрейко.

    За його словами, якщо в Європі на радіорекламу припадає 8 - 12 % (від країни до країни), то в Україні - це лише 2 - 2,5%.

    «Нам важливо, щоб грошей на радіоринку стало більше. Тільки-но в рекламістів з'явиться така само програма по радіо, як вони мають по телебаченню, тільки-но система дасть можливість надати реальний звіт, а не липову ефірну довідку, обсяги ринку збільшаться, а отже, збільшиться кількість грошей у кожного з гравців», - наголосив Андрейко.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.