Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Російська служба радіо «Голос Америки» шукає журналіста-фрілансера


    2 января 2010 | Радиовещание / На украинском языке / Россия | Добавил: Ольга Кравцова
    Російська служба «Голос Америки» оголосила конкурс на вакантну посаду незалежного журналіста з України. Про це «Телекритиці» повідомили представники редакції радіостанції.

    До обов'язків кореспондента входитиме підготовка статтей російською мовою для вебсайту Російської служби «Голосу Америки». Він має висвітлювати основні політичні, економічні, соціальні та інші події в Україні, а також відносини України зі Сполученими Штатами, Росією та іншими місцевими та міжнародними партнерами, організовувати інтерв'ю, брати коментарі у цікавих авторитетних людей, експертів, аналітиків. Крім того, журналіст має висвітлювати новини з прес-конференцій, брифінгів та інших публічних заходів в Україні, а також «виконувати інші подібні обов'язки» за домовленістю.

    Серед головних вимог до кандидата зазначено необхідність мати не менше 3 років професійного досвіду журналістської роботи, забезпечувати точність, об'єктивность, неупередженость та збалансованость інформації в письмових матеріалах і бути готовим до нерегулярних відряджень.

    Кандидат має розпочати роботу якомога скоріше, але не пізніше 15 січня 2010 р.

    Очікується, що найближчим часом, а саме до і під час виборів, журналіст буде надавати щоденні репортажі про події з України. Згодом репортажі зменшаться до 1-2 матеріалів на тиждень про найголовніші події в Україні.

    Надсилати резюме на ім`я головного редактора російської служби «Голосу Америки» Айдера Куртієва можна за адресою akurtiev@voanews.com.

    Додаткова інформація за телефоном +1-202-203-4737

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.