Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







На хвилях Radio 4U вийде радіо «Шарманка»


8 октября 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
На хвилях мережі Radio 4U, яку в польської медіа-групи RMF придбала українська Business Radio Group, заговорить радіо «Шарманка». Про це ТК повідомив власник групи Анатолій Євтухов.

«Шарманка» вийде в ефір щойно буде отримане рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про внесення змін до ліцензії. Переліцензування має відбутися найближчим часом.

Також пан Євтухов розповів, що генеральним директором ТОВ «Телерадіокомпанія "МАН"» (Radio 4U) став Владислав Ковтун, який нещодавно був призначений гендиректором «МюзікРадіо».

Як повідомляє Захід.net, із львівського офісу ТРК «МАН» 2 жовтня були звільнені всі співробітники (близько 20). Владислав Ковтун підтвердив ТК цю інформацію, зазначивши, що з деякими працівниками продовжать співпрацю, але «на інших засадах».

Новий менеджмент вирішив оптимізувати всі витратити. «Ми проаналізували роботу попереднього офісу. Вони випускали якісні програми, але це не був бізнес-проект. Компанія мала колосальні збитки! Тому ми вирішили, що буде ефективніше запустити мережеву станцію», - додав пан Ковтун.

Також компанія відмовилася від офісу в центрі Львова розміром з офіс «Українського медіахолдингу» в Києві на вулиці Фрунзе оренда якого, за словами пана Ковтуна, коштувала практично стільки, скільки й офісу УМХ.

Нагадаємо, нещодавно Business Radio Group придбала в польської медіа-групи RMF мережу Radio 4U (компанії ТРК «МАН» і «Радіо Тернопіль»), що володіє частотами 91,1 МГц у Льовові, 106,1 МГц у Тернополі, 100,9 МГц в Івано-Франківську та 106,8 МГц у Нововолинську. Польський холдинг пішов з України через економічну кризу та непрозорість ринку. За оцінкою експертів поляки вклали в розвиток регіональної мережі 2 млн доларів, продавши її за 1,5 млн доларів.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.