Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На «Молодому радіо» стартувала соціальна реклама «Колір шкіри не має значення!»


    2 августа 2009 | Радиовещание / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    30 липня, в ефірі Хвилі української музики «Молоде радіо» стартувала кампанія соціальної реклами «Колір шкіри не має значення!». Ролик, записаний співаком Павлом Гудімовим, нагадує про рівність усіх – незалежно від мови та кольору шкіри та потребу поважати Іншого. Із проханням про підтримку соціальної кампанії, започаткованої у рамках «Ініціативи Різнозманіття», до «Молодого радіо» звернувся голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Джефрі Лабовіц.

    Ролик «Колір шкіри не має значення!» виходитиме на «Молодому радіо» протягом серпня-вересня. Із нього радіостанція відновлює свою діяльність із підтримки соціально-важливих ініціатив під гаслом «Допомагаючи іншим, стаємо сильнішими!», плануючи і надалі підтримувати цікаві та важливі соціальні проекти.
    "Кохання сліпе, але ніколи не помиляється" (Love is blind, but never wrong). Фото Crystal Clear Carla

    «Ініціативу Різноманіття» було створено в квітні 2007 року МОМ, Управлінням Верховного комісара Організації Об’єднаних Націй у справах біженців, Міжнародною Амністією в Україні з метою скоординованого врегулювання проблеми зростання кількості непровокованих злочинів на расовому підгорнуті. Сьогодні «Ініціатива Різноманіття» нараховує понад 50 міжнародних, неурядових, державних та комерційних організацій, а також представників дипломатичних місій. Основними сферами діяльності Ініціативи є: співробітництво з урядом, спрямоване на підтримку дій держави, що сприяють міжкультурному діалогу; аналіз існуючого законодавства з питань дискримінації та упередження вмотивованих злочинів.

    Ролик "Колір шкіри не має значення!" також можна скачати (для зареєстрованих відвідувачів).

    Источник: Молоде радiо
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.