Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада позбавила ліцензій холдинг AV-TV і скасувала переоформлення ліцензій радіо «Континент»


    23 июля 2009 | Радиовещание / Украина / На русском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня анулювала дві ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Міжнародна ТРК AV-TV», видані 14 липня 2008 року. Позбавлення ліцензій пов'язане з відсутністю мовлення протягом року. Компанія AV-TV розпочала процес ліцензування у травні 2008 року. Одразу вона претендувала на 5 ліцензій: «AV-Детектив», «AV-Комеді», «AV-Континент», «AV-Еліт-шоу»; «AV-Євразі-ньюс» і заявляла про готовність власника інвестувати 110 млн доларів. У липні 2008 року два з п'яти каналів - «AV-Континент» (туристична ніша) та «AV-Євразі-ньюс» (інформаційний канал із акцентом на міжнародних новинах) - отримали ліцензії Нацради.

    Холдинг AV-TV, засновником якого заявлено політика Олександра Ващенка (у 2006 році балотувався у парламент від виборчого блоку «Влада народу»), був темним коником на телевізійному ринку. ТК так і не змогла обговорити майбутнє каналів ані з паном Ващенком, ані з генеральним директором AV-TV Світланою Сапсай.

    На засіданні, на якому розглядалося питання позбавлення ліцензій AV-TV, представники холдингу не з'явилися.

    Крім цього, Нацрада скасувала власне рішення від 16 червня 2009 року, яким переоформила ліцензії на мовлення ТОВ «Радіо "Континент"». Радіостанція так і не сплатила нарахований збір у розмірі понад 493 тис. гривень за збільшення потужності передавачів. Представників компанії на засіданні не було.

    Питання відсутності мовлення ТОВ «ТРК Терра-ТВ» (логотип «Терра-ТВ», TR) Нацрада перенесла на наступне засідання, оскільки представник мовника запевнив, що компанія має угоду із SES Sirius і мовить у тестовому режимі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.