Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Івано-франківське ІА «Малакава» стало заручником хакерів


    26 июня 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    Невідомі зловмисники отримали контроль над сайтом івано-франківського інформаційного агентства «Малакава» та обіцяють остаточно знищити його за кілька днів, повідомляє ІМІ. Як повідомила головний редактор видання Олеся Ткачик, сайт уперше був зламаний 15 травня. Тоді протягом 6 годин його роботу вдалося відновити, а агентство звернулось до управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області з проханням розслідувати незаконне втручання в роботу комп'ютерної мережі. Однак атаки повторювались, і на початку червня було зламано сервер агентства. Після відновлення роботи за три дні хакери повідомили генеральному директору компанії, якій належить сайт, що за два тижні ресурс буде остаточно зламаний.

    «Щодня вони ведуть зворотний відлік. До "грандіозної" поломки "Малакави" залишилося 8 днів», - сказала пані Ткачик. «Малакава» не збирається припиняти роботу під тиском хакерів, однак попереджає своїх читачів про можливі неприємні зміни в контенті сайту.

    «Оскільки хакери мають вільний доступ до матеріалів, які знаходяться на сайті, вони можуть їх "редагувати", - каже Олеся Ткачик. - Якщо в новинах буде неадекватна інформація чи образи посадових або інших осіб, це варто розцінювати як провокацію, а не дії журналістів інформагенції». Менеджмент інформагенції сподівається від СБУ та Прокуратури адекватних дій щодо зловмисників.



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.