Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Російський оператор мобільної реклами «Суперфон» зареєстрував товарний знак у вигляді смайлика


    11 декабря 2008 | Разное / Россия / На украинском языке | Добавил: DoctoR
    Російський оператор мобільної реклами «Суперфон» зареєстрував товарний знак у вигляді смайлика (графічного зображення посмішки) ;-) , повідомляє російська газета «КоммерсантЪ». Відповідне рішення було ухвалене Федеральною службою з питань інтелектуальної власності, патентів та товарних знаків.
     
    Тепер президент компанії «Суперфон» Олег Тетерін стверджує, що «жодна комерційна організація в Росії не зможе використовувати цей значок у рекламних цілях», хоча запевняє, що «фізичних осіб, які використовують смайлики в інтернеті, це не стосується».
     
    Претензії щодо використання смайлика в рекламі можуть виникнути до компаній «Корбина телеком», «Нестле» та «Макдоналдс». Також, за словами пана Тетеріна, «смайлики використовують сервіси на зразок Одноклассники.ру та ICQ для комунікації між користувачами». Порушникам права власності на смайлик «Суперфон» розсилатиме попередження, а якщо реакції не буде – позиватиметься й вимагатиме компенсації.
     
    Легально використовувати смайлики можна буде, придбавши у компанії річну ліцензію, яка коштуватиме «недорого – кілька десятків тисяч доларів». Втім, президент компанії «Одноклассники.ру» Микита Шерман уже заявив, що «навряд чи в Росії знайдеться дебіл, який заплатить "Суперфону" за використання смайликів», а представники інших компаній сказали виданню, що не платитимуть із принципу.
     
    Це вже не перша спроба запатентувати смайлики в Росії. У 2005 році суд Санкт-Петербурга скасував рішення, яким за військовим пенсіонером Віктором Петровим визнавалось право на ці значки.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.