Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    НТКУ проведе фінал відбору на «Євробачення» попри заборону суду


    8 марта 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Національна телекомпанія України висловлює обурення «рейдерськими діями» продюсерського центру «Арт-мьюзік» та безпосередньо Олени Мозгової та Ігоря Гончаренка) стосовно проведення Національного відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2009». Про це президент НТКУ Василь Ілащук заявив на прес-конференції 6 березня.

    Нагадаємо, 5 березня Шевченківський районний суд м. Києва на забезпечення позову Анастасії Приходько (однієї з учасниць відбору та «підопічної» Олени Мозгової) до НТКУ видав ухвалу, якою заборонив НТКУ вчиняти будь-які дії щодо проведення фіналу Національного відбору. Раніше продюсери Анастасії Приходько Олена Мозгова та Ігор Гончаренко заявляли про численні порушення, допущені під час проведення півфіналу. Керівництво НТКУ всі звинувачення категорично відкидало.

    Під час прес-конференції пан Ілащук також повідомив, що НТКУ не має на меті ні проводити повтор півфіналу, як того вимагають Олена Мозгова та Ігор Гончаренко, ні змінювати умови або час проведення фіналу. «Всі позови, ухвали про які так довго і багато говорили на різних прес-конференціях продюсери Анастасії Приходько, на цей час залишаються лише словами. Жоден судовий виконавець не вручав нам ніякого судового документу» - стверджує президент НТКУ. Також, за його словами, таке рішення схвалено членами Наглядової Ради Європейської Мовної Спілки.

    Таким чином, фінал Національного відбору на участь у пісенному конкурсі «Євробачення-2009» має пройти 8 березня на сцені Національного палацу мистецтв «Україна», як і планувалося раніше.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.