Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд заборонив НТКУ проводити фінал відбору до «Євробачення»


    5 марта 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    5 березня Шевченківський районний суд міста Києва виніс ухвалу, якою заборонив Національній телекомпанії України «вчиняти будь-які дії щодо проведення фіналу Національного відбору на участь у пісенному конкурсі "Євробачення-2009"». Про це «ТК» повідомила Ольга Стельмашевська, директор піар-компанії «Дель Арте». Ця компанія займається піар-обслуговуванням співачки Анастасії Приходько, яка брала участь у Національному відборі та вибула після півфіналу.

    Ухвала видана на забезпечення позову Анастасії Приходько до НТКУ. Як повідомила «ТК» юрист Міжнародної правничої компанії Юлія Ткаченко, у позові містяться вимоги визнати недійсним рішення НТКУ про визначення фіналістів Національного відбору та зобов’язати НТКУ повторно провести цей етап.

    Нагадаємо, раніше продюсери Анастасії Приходько Олена Мозгова та Ігор Гончаренко заявляли про численні порушення, допущені під час проведення півфіналу. Керівництво НТКУ всі звинувачення категорично відкидало.

    Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку, однак, наголошує Ольга Стельмашевська, апеляційна інстанція в будь-якому випадку не встигне винести рішення до 8 березня, коли мав би бути проведений фінал Національного відбору. У зв’язку з цим віце-президент НТКУ Роман Недзельський не виключає можливості послати учасника від України на «Євробачення» так, як у свій час були відправлені Руслана та Олександр Пономарьов – тобто без всеукраїнського голосування, лише шляхом одноосібного рішення НТКУ (як єдиної організації, що має повноваження делегувати кандидатів на конкурс). Такий варіант пан Недзельський озвучив на сьогоднішній прес-конференції в УНІАН.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.