Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Костянтин Дорошенко йде з «Телекритики»


    5 марта 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Директор із розвитку проекту «Телекритика» Костянтин Дорошенко залишає посаду, яку обіймав із 2006 року.

    За його словами, участь у телепроекті «Культурний фронт» (Національна телекомпанія України) стала для нього особистісним поштовхом у бік персональної діяльності, тож незабаром він разом із Оксаною Грищенко планує заснувати «Клініку Дорошенка і Грищенко». «Я залишаю ”Телекритику” з почуттям виконаного обов'язку і вдячності за отриманий досвід. Тут залишаються мої друзі, творчість яких продовжує мене надихати», - каже Костянтин Дорошенко.

    «У нас із Костянтином була дуже плідна співпраця, в результаті якої ”ТК” вийшла на новий рівень свого не лише маркетингового, але й творчого розвитку. Цьому сприяли проекти, ініціатором яких був Костянтин – співпраця з OTP Bank, завдяки якій 100 вищих навчальних закладів України третій рік поспіль отримують передплату на наш журнал, програма круглих столів із актуальних проблем сфери медіа з ресторанами мережі ”Наша карта”, соціально-культурні акції, серед яких фотоконкурс ”Вся правда про медіа”, семінари в регіонах України, зростання нашої міжнародної активності – від інтерв’ю з Борисом Березовським до міжнародних круглих столів із медіаекспертами країн СНД», - каже шеф-редактор проекту «Телекритика» Наталія Лигачова. Вона відзначає, що Костянтин залучив до роботи у «ТК» чимало яскравих фахівців, які оновили та посилили команду проекту.

    «Роки роботи у проекті Наталії Лигачової були періодом професійного зростання і для мене, і для ”Телекритики”, - каже Костянтин Дорошенко. – Ми змогли реалізувати свіжі для українського медіаринку проекти у взаємодії з новими партнерами, не лише вийти на добрі рекламні та маркетиноові показники, але й зберегти їх у період кризи. Це тим більш цікаво, що ”ТК”була й залишається проектом соціально орієнтованим, а не комерційним». Він планує продовжувати співпрацю з «ТК», зокрема куруватиме виставку керівника фотослужби проекту Валерія Милосердова «Рік останній – рік перший», яка відкриється у Російському центрі науки і культури в Києві у березні 2009 року.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.