Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Український журнал Mediasat у вересні вийде на ринки Росії й Білорусі


    13 февраля 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Засновники українського спеціалізованого журналу про телебачення і телекомунікації Mediasat у січні подали документи на отримання передплатного індексу в Росії. Таким чином видання цього року вийде на російський і білоруський ринки. Про це «ТК» розповів співзасновник журналу Олександр Глущенко.

    Спершу видавці перереєстрували журнал в українському Мін’юсті: видання стало не вітчизняним, а таким, що може розповсюджуватися за кордоном. Зібравши пакет документів, подали заявку на отримання передплатного індексу в Росії. «Індекси отримують двічі на рік: 1 січня і 1 липня. Ми подали документи в січні, тому розраховуємо отримати індекс влітку. З початком нового телесезону (у серпні-вересні) журнал почне розповсюджуватися в Росії й Білорусі», – зазначив пан Глущенко.

    Контент видання не зазнає змін. «Ми пишемо про телебачення України, Росії й Білорусі. Для того, щоб журнал продавався за кордоном, нічого змінювати не треба», – сказав «ТК» пан Глущенко. Співзасновник наголошує на тому, що видавці одразу націлювалися на Україну, Білорусь і європейську частину Росії, оскільки ринок трьох країн – практично один. Аналог Mediasat – російський журнал «Телеспутник» – продається у Росії, Україні, Білорусі і в країнах Прибалтики.

    Нині наклад видання становить 5 тисяч примірників. «Я розраховую, що в Росії буде продаватися близько 5 тис. примірників, у Білорусі – 1 тис. Однак ми збільшуватимемо наклад поступово, а спочатку подивимося, яким буде попит», – розповів Олександр Глущенко. У Росії й Білорусі Mediasat розповсюджуватиметься через передплату, а також продаватиметься в компаніях, які займаються супутниковим обладнанням. «Оскільки журнал тематичний, немає сенсу входити в широкі роздрібні мережі», – зауважив співзасновник.

    За інформацією газети «Экономические известия», на операційну беззбитковість видавці вийшли влітку 2008 року (Mediasat стартував у лютому 2007 року). За словами пана Глущенка, значні додаткові кошти на виведення журналу на російський і білоруський ринки не потрібні, оскільки при збільшенні накладу зменшується вартість одного примірника.

    Редакція видання і надалі знаходитиметься в Запоріжжі, де друкується журнал. У майбутньому, якщо буде великий попит у Росії, видавці не виключають варіант друку частини накладу в Росії. Як приклад наводять «Телеспутник», який друкується в Прибалтиці. Олександр Глущенко наголосив, що штат видання не зміниться, оскільки значну частину матеріалів готують дистанційно фрилансери.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.