Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Книга за матеріалами газети «Макіївський робочий» отримала відзнаку


    29 апреля 2012 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    Книга «Нариси про метановугільну галузь» здобула гран-прі номінації «Книга року. Хочу все знати» міжнародного фестивалю «Світ книги-2012» у Харкові, повідомляє «Укрінформ».

    «Нариси» створено колективом авторів, в тому числі, журналістів, на чолі з редактором газети «Макіївський робочий» Наталією Хрустальовою. Матеріали цього видання увійшли до книги. Вона стала першим науково-популярним виданням, яке здобуло «Золотий фенікс» фестивалю.

    Як розповів голова журі фестивалю, голова обласної організації Національної спілки письменників України, директор видавництва «Майдан» Анатолій Стожук, підтримка наукових видань стала тенденція нинішнього фестивалю. Так, гран-прі у номінації «Видавництво року» отримало видавництво Харківського національного університету ім. В.Каразіна за серію книг для молоді про науку й техніку.

    Журі фестивалю також відзначило видання у номінаціях «Відкриття року», «Відкрита книга», «Від серця до серця», де перші рядки посідає художня література. У кожній номінації на перемогу претендувало до двадцяти видань.

    14-й міжнародний фестиваль книговидавців і книгорозповсюджувачів «Світ книги» відкрився 26 квітня. Фестиваль зібрав понад сотню видавництв і літераторів з України, Росії, Польщі й Туреччини.

    Наступний «Світ книги» відбудеться у Харкові у квітні 2013 року. Готовність брати участь у ньому вже виявили книговидавці й письменники з Білорусі, Болгарії й Угорщини.

    Учасником попереднього фестивалю «Світ книги-2011» став перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк. Він презентував тут свою книгу «Місія-космос», присвячену 50-річчю першого польоту людини в космос.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.