Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Кінотур» пройшла сертифікацію з програмного захисту і безпеки контенту CDSA


    9 июля 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    Компанія «Кінотур» (Kinotur Digital Intermediate Lab) у червні 2011-го пройшла аудит і на початку липня отримала сертифікат із програми захисту і безпеки контенту (Content Protection And Security Program, CPSP) Міжнародної асоціації із захисту інформаційних ресурсів (Content Delivery & Storage Association, CDSA). Про це повідомляє піар-служба «Кінотуру».

    «Сертифікат підтверджує те, що будь-який контент, що надходить у компанію "Кінотур", захищений від різних загроз, у тому числі і піратства. Таким чином лабораторія підтвердила відповідність міжнародним стандартам у сфері постпродакшну», - йдеться у повідомленні.

    Аудит компанія проводився за такими розділами:

    1) документація, керування ризиками і їх відповідність програмі;
    2) кваліфікація персоналу;
    3) управління активами;
    4) фізична безпека;
    5) інформаційні технології;
    6) тренінги і самостійний звіт;
    7) відновлення контенту після аварії і плануванні бізнес-діяльності в таких умовах.

    Програма захисту і безпеки контенту CDSA уніфікована для всього світу. Тобто власник контенту може звернутися в будь-яку сертифіковану лабораторію в усьому світі.

    Поки що сертифікат CDSA було видано «Кінотуру» на півроку. Як зазначається, це стандартна процедура в CDSA для компаній, які вперше пройшли сертифікацію. Через півроку за умови підтвердження всіх стандартів програми із захисту і безпеки контенту сертифікат оновлюватиметься щороку.

    Асоціація CDSA (Content Delivery & Storage Association, CDSA) - міжнародна асоціація із захисту інформаційних ресурсів, яка стимулює розвиток інноваційних методів розповсюдження і зберігання медіаконтенту, програмного забезпечення та інших інформаційних матеріалів. Заснована 1970 року. CDSA випустила першу в галузі міжнародну програму із захисту і безпеки контенту (Content Protection And Security Program, CPSP).

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.