Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Літня школи журналістики газети «День» набирає учасників


16 мая 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
9-та Літня школи журналістики газети «День» оголошує про набір учасників.

Цей газетний проект започаткований 2003 року з ініціативи головного редактора Лариси Івшиної в рамках партнерства газети «День» з університетами країни. Керівники вишів неодноразово зверталися до редакції з проханням надати базу для проходження практики студентами різних спеціальностей. З часом практика перетворилася на Літню школу журналістики. За вісім років десятки молодих людей, що планують пов'язати своє майбутнє з журналістикою, пройшли стажування в редакції газети. Сьогодні серед журналістів «Дня» - п'ять випускників Літньої школи журналістики.

Учасники Літньої школи журналістики газети «День» не тільки підключаються до повноцінної роботи редакції, а й паралельно знайомляться з проектами «Дня», беруть участь у зустрічах з гостями «Дня». Спеціально для Літньої школи журналістики редакція готує походи та поїздки в рамках ідеї «Інтелектуальний туризм». Таким чином учасники вже побували на виставці, присвяченій Петру Григоренку, у музеї видавництва «Смолоскип», Музеї Івана Гончара, Музеї-квартирі Михайла Грушевського, в Крутах, Батурині, Густині, Тростянці, в маєтках українських аристократів на Чернігівщині.

Учасниками Літньої школи журналістики можуть бути лише читачі «Дня».

Для того, щоб узяти участь у відборі до Літньої школи журналістики «Дня», потрібно:

1. Заповнити анкету учасника (додається)

2. Виконати творче завдання - написати есе до 15-річчя газети на тему «День» в контексті новітньої історії України» (до 5000 знаків)

3. Надіслати клопотання про проходження стажування студентами від керівництва навчального закладу або лист-рекомендацію від викладача

Анкета учасника Літньої школи журналістики газети «День»

1. Напишіть кілька рядків про себе (назвемо це «творчою біографічною довідкою»): як Вас звати, звідки Ви, де навчаєтесь?

2. Що зараз читаєте? Яким фільмам чи телепередачам надаєте перевагу? Які знакові для Вас місця відвідували останнім часом та які ще плануєте відвідати? З ким з цікавих для Вас людей хотіли б зустрітися?

3. Які власні знання, вміння, можливості можете запропонувати редакції газети? Чим зможете допомогти в її роботі?

4. Чого очікуєте від Літньої школи журналістики «Дня»? Який досвід Вас цікавить в першу чергу?

5. Як давно Ви знайомі з «Днем» і яким чином ми познайомилися?
В якому відділі газети Ви маєте бажання стажуватися?

Матеріали для відбору до Літньої школи журналістики газети «День» надсилайте на адресу premia@day.kiev.ua (з поміткою «Літня школа журналістики «Дня»)

Контактна особа - Ольга Решетилова, координатор Літньої школи журналістики газети «День», тел. роб. +38 044 414 99 52

Источник: www.telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.