Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Фотографа «Коммерсанта» Владислава Соделя побили кишенькові злодії в маршрутці


    29 апреля 2011 | Новости / Разное | Добавил: Елена Ленова
    Фотографа української газети «Коммерсантъ» Владислава Соделя 28 квітня жорстоко побили кишенькові злодії в київській маршрутці № 45. Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуку.

    За словами Владислава, він повертався з поліклініки з процедур з відновлення руки (півтора місяці тому Владислав потрапив в аварію й отримав відкриті переломи кісток кисті), сів у маршрутку № 45, що їхала в бік метро Дарниця. У салоні автобуса в його рюкзак тричі намагався влізти кишеньковий злодій, після третього разу Владислав зчинив галас, вимагав у водія викликати міліцейський патруль. Злодій разом з двома своїми співучасниками, які їхали в салоні, повалили Владислава на підлогу й почали бити.

    «На наступній зупинці водій відчинив двері і випустив звірів-злочинців, вони мене з маршрутки за ноги тягнуть... Повна маршрутка людей, всі включно з водієм і кондуктором сиділи, немов стадо овець, ніхто й не пикнув, а не те щоб рукою поворушити», - пише побитий фотограф.

    Як розповів ТК Владислав Содель, хтось із пасажирів викликав міліцію, але водій поїхав далі, не бажаючи чекати її приїзду. Сам Владислав вийшов на наступній зупинці, з ним залишилася одна жінка, яка погодилася стати свідком. Вони дочекалися приїзду міліцейського патруля, який завіз їх до райвідділу, де Владислав написав заяву.

    За його підрахунками, злочинців було троє, але жінка-свідок зазначає, що їх було четверо. Вони були розпорошені по маршрутці, активно передавали гроші кондуктору. «Судячи з дій водія і кондуктора, вони з ними пов'язані, але це довести практично неможливо», - вважає Владислав.

    Сьогодні, 29 квітня, він планує пройти судово-медичну експертизу та подати заяву до районної прокуратури. «Судмедекспертиза відкладається, тому що я сьогодні в першій половині дня закривав свій лікарняний по руці. Травматолог мене направила на рентген, який показав осколковий перелам носа зі зміщенням. Тепер мене направили до лор-хірурга», - розповів він.

    Як інформує відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС у місті Києві, повідомлення про те, що в салоні маршрутного таксі побили чоловіка, надійшло до чергової частини Дарницького районного управління міліції близько 18-ї години. Потерпілому надали першу медичну допомогу, працівники міліції прийняли в нього заяву та опитали свідків. Наразі його направили для проходження судово-медичної експертизи.

    Зараз проводиться дослідча перевірка інциденту. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи. Попередньо у діях невідомих вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 296 Кримінального кодексу України - хуліганство.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.