Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У Шоколадному будиночку відбудеться виставка художніх фото „Так. Чи інакше”.


    26 августа 2010 | Разное / На русском языке / Украина / Переводные статьи | Добавил: Сергей Никандров
    21 серпня 2010 р. 5 вересня 2010 року у „Шоколадному будиночку” (Київ, вул. Шовковична, 17) відбудеться виставка художніх фото „Так. Чи інакше”. Виставка представляє 15 кадрів з альтернативної історії життя будинку на Шовковичній 17. Проект «Так. Чи інакше» ілюструє фантазії на тему «а якби життя в Шоколадці продовжувалось і далі, паралельно з тим, що відбувалось за його стінами?». Це вигадані історії про можливих жителів та гостей «Шоколадки», відтворені на фото. Тут Ви знайдете і ранкову ніжність, і безтурботні посмішки, інтриги, кохання, мистецтво. Втім, кожен може побачити тут власну історію.

    У Шоколадному будиночку  відбудеться виставка художніх фото „Так. Чи інакше”.


    Проект присвячений ще донедавна забутій та занедбаній пам’ятці архітектури старого Києва та направлений на збір коштів для завершення реставрації будівлі.
    ...
    Історія «Шоколадного будинку» і його власника, Семена Семеновича Могильовцева, яскраво ілюструє ті потрясіння, що відбулися з нашою країною на початку ХХ сторіччя. Здається досить символічним те, що відомий меценат помер в 1917 році, буквально напередодні величезних змін, які принесла за собою революція. Вона надала нашій країні можливість непересічного досвіду. Нове державне утворення зробило нас особливими – не такими, як решта європейців. Цілий культурно-суспільний прошарок було знищено, викреслено і забуто. Одночасно з життям Могильовцева закінчилась попередня епоха і зникли багаторічні традиції. Їх було знищено так само, як зафарбовано чорною фарбою розпис на стінах кабінету Семена Семеновича.
    ...
    Коли заходиш до «Шоколадного будиночку», то автоматично починаєш говорити майже пошепки, наче боїшся порушити віковічну тишу, що запанувала тут майже 100 років тому. Уява, як реставратор, домальовує розпис на стінах, розставляє меблі і розрізняє постаті тих, хто, ймовірно, гостював тут... Здається, ось-ось пролунають їх кроки …

    У «Шоколадці» залишилося більше від приватного будинку для прийому гостей, аніж від цілої низки державних установ, серед яких палац одружень був найгармонійнішим «квартирантом». Тому варто зупинитись, притишити дихання і дозволити фантазії продовжувати свій танець...
    ...
    Усіх небайдужих до долі будинку та історії Києва запрошує творча майстерня ЛеМа.

    Задум та режисура: Леся Марчук, Марина Абрамова

    Фотографи: Ігор Неволько, Юрій Клименко
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.