Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Колобочок – чемпіон Львова з гри на уявній гітарі


    13 мая 2010 | Разное / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Колобочок – чемпіон Львова з гри  на уявній  гітаріПід час святкування Дня міста львів’яни побачили справжніх air-гітаристів.

    Усі знають, що Львів – українська столиця фестивалів. Цього року ми додали ще одну розвагу до довгого переліку львівських свят. У рамках святкування Дня міста відбувся відбірковий тур Чемпіонату України з гри на уявній гітарі.

    Дійство відбувалося у славетній фестиваль-ресторації «Лівий Берег». Зал був повний. І, варто зазначити, наші конкурсанти не розчарували публіку. Виступали яскраво і завзято. Голова журі – співак Павло Табаков зауважив, що під час конкурсу всі переконалися в тому, що львів’яни артистичні, винахідливі та віртуозно грають на уявній гітарі.

    - Чемпіоном Львова став артист із псевдонімом Колобочок. Енергійний виступ під музику гурту «Перкалаба» не лише вразив суддів і глядачів, але й став дебютним виконанням під композицію вітчизняної групи – до цього усі наші конкурсанти обирали для себе переважно західні треки. Українські air-гітаристи – беріть приклад із львів’ян – грайте українське !;

    - першим віце-чемпіоном став артист на ймення Патлатий. Математик, який захоплюється вокалом, грою на сопілці, фортепіано, синтезаторі, та, як виявилося, віртуозно грає на уявній гітарі;

    - другою віце-чемпіонкою львівського турніру і другою дівчиною в історії української уявної гітари стала air-гітаристка Мала. Мініатюрна студентка видавала такі піруети на сцені, що її слова про те, що на уявній гітарі вона грає скрізь, ні у кого не викликали жодних сумнівів.

    Ці троє львів’ян поїдуть до Києва - виборювати звання фіналіста Чемпіонату з гри на уявній гітарі.

    Останній перед фіналом - київський відбірковий тур обіцяє бути найгарячішим. Уже зараз кількість зареєстрованих учасників є рекордною. Ми чекаємо на надзвичайно потужне шоу.

    Зареєструватися для участі можна на офіційному сайті www.airguitar.com.ua

    Колобочок – чемпіон Львова з гри  на уявній  гітарі

    Колобочок – чемпіон Львова з гри  на уявній  гітарі

    Колобочок – чемпіон Львова з гри  на уявній  гітарі



    Про Чемпіонат
    Уперше чемпіонат з гри на уявній гітарі було проведено у фінському місті Оулу в 1996 році. На перший погляд, гра на неіснуючому інструменті - абсурдна ідея. Натомість, вона стала подією міжнародного рівня, що залучила величезну кількість учасників, глядачів та представників ЗМІ – усі вони щороку збираються в м.Оулу.

    Метою Чемпіонату світу з гри на уявній гітарі є популяризація ідеї миру в усьому світі. Згідно з ідеологією Чемпіонату з гри на уявній гітарі (Air Guitar), якщо кожна людина у світі заграла б на уявній гітарі, на Землі припинилися б війни, зупинилося глобальне потепління, зникла решта катаклізмів. Тому наприкінці кожного міжнародного чемпіонату усіх людей світу закликають до одночасної гри на уявній гітарі в ім’я збереження миру.

    У 2010 році Чемпіонат з гри на уявній гітарі відзначатиме свою 15-ту річницю.
    Перш ніж поїхати на чемпіонат світу до Фінляндії, учасники мають пройти відбір, змагаючись у національних чемпіонатах своєї країни.

    http://www.airguitarworldchampionships.com/

    Організатор заходу
    Чемпіонат світу з гри на уявній гітарі (Air Guitar) організовує Фестиваль музичного відео в м. Оулу (Фінляндія) (Oulu Music Video Festival, OMVF).

    Фестиваль уперше відбувся у 1994 році. Це щорічне свято музичного кіно, живої музики і гри на уявній гітарі. Фестиваль збирає не лише професіоналів. На декілька днів Оулу стає місцем зустрічі студентів кінематографічних вишів, представників засобів масової інформації, а також усіх любителів музики. http://www.omvf.net/

    Український Організатор
    Компанія «G.E.M» - ексклюзивний представник Чемпіонату з гри на уявній гітарі в Україні, володар прав на проведення офіційного національного чемпіонату. «G.E.M» - агентство повного циклу у сфері непрямої реклами, PR та СSR. В портфоліо компанії - проведення Національних фіналів WCG в Україні, Night of the AdEaters 2009 в Києві, святкування 750-ти річчя Львова, Перший Автомобільний Аукціон…Подробиці на сайті http://www.gem.kiev.ua/


    Источник: Airguitar Ukraine
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.