Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Український фотограф - переможець на SWPA


    29 марта 2010 | Разное / На украинском языке | Добавил: Сергей Никандров
    Український фотограф - переможець на SWPAУкраїнський фотограф Максим Горбацький став переможцем SWPA 2010 серед любителів у категорії «Спорт». На конкурс серед аматорів було подано 43 745 робіт з 144 країн. Максим – один з 9 переможців за окремими категоріями.

    Фотографія під назвою «Стрибок. Остання спроба.» буде показана в рамках фестивалю World Photography Festival – п’ятиденному святі мистецтва фотографії, що пройде в Каннах з 22 до 27 квітня. Також ця робота буде демонструватися на виставках в рамках світового турне Sony World Photography Awards у 2010 і 2011 рр.

    Український фотограф - переможець на SWPAМаксим Горбацький живе у Кривому Розі та є студентом Криворізького технічного університету. Він цікавився фотографією з дитинства, однак не навчався цьому мистецтву до вступу до університету. Здебільшого від цікавиться спортивною, репортажною та вуличною зйомкою.

    Максим розповідає про власну фотографію: “Знімок був зроблений у Ялті на Чемпіонаті України з легкої атлетики під час останньої спроби в стрибках у довжину. Це був останній шанс стати переможцем у змаганні, і спортсмен докладав максимум зусиль на межі власних можливостей. Атмосфера була напруженою!”

    Вісім інших переможців за аматорськими категоріями наступні:

    ● Архітектура - Marianna Marcantonini, Італія
    ● Концептуальне і сконструйоване - Jake Lowe, Австралія
    ● Документальна фотографія - Fredrik Jalhed, Швеція
    ● Мода - Alex Chebotar, Росія
    ● Ландшафт - Hayri Kodal, Туреччина
    ● Музика - Vitali Seitz, Німеччина
    ● Природознавство - Alex Goh, Малайзія
    ● Портрет - Richard Broken, Нідерланди

    Переможці були визначені Почесним журі, до складу якого входять всесвітньовідомі фотографи, куратори, представники провідних світових фотоагенцій, серед робіт, попередньо відібраних інспекторами iStockphoto.

    Келлі Томпсон (Kelly Thompson), виконавчий директор iStockphoto, зазначає: "Вже другий рік ми допомагаємо у відборі серед любителів, і ми продовжуємо насолоджуватися креативністю та майстерністю цих майбутніх зірок.”

    Фотограф-любитель року буде обраний серед дев’яти переможців у кожній з категорій та оголошений на церемонії нагородження та гала-вечорі Sony World Photography Awards 22 квітня. Він отримає грошовий приз розміром $5000, а також фотообладнання від Sony.

    Переможці 2010 р. за професійними категоріями, а також фотограф року – володар премії L’Iris D’Or – також будуть оголошені в Каннах 22 квітня.

    Церемонія нагородження пройде в театрі Grand Lumier в канському Палаці фестивалів. Квитки доступні для публіки на www.worldphotographyawards.org/festival

    Йошиюкі Нагамі (Yoshiyuki Nogami), віце-президент Sony Europe за категоріями фото- та відеопродукції, зазначив: “Коли цифрова технологія потрапляє в потрібні руки, вона здатна викликати глибоку емоційну реакцію, що не має собі рівних. Цьогорічні роботи, подані на конкурс за любительськими категоріями, ще раз відкрили дивовижний потенціал нових талантів, яких ми маємо честь навчати та підтримувати.”

    Всі роботи переможців та номінантів можна переглянути на сайті www.worldphotographyawards.org

    Источник: Sony Corp.
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.