Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Найбільші кінокомпанії та телеканали готують свій проект закону «Про кінематографію»


    24 марта 2010 | Разное / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Найбільші кінокомпанії та телеканали готують свій проект закону «Про кінематографію». Про це «МедіаБізнесу» повідомили в Індустріальному телевізійному комітеті (ІТК), який став ініціатором створення робочої групи, яка працює над проектом.

    Нагадаємо, 16 березня президент України Віктор Янукович підписав закон, що нібито має полегшити життя українському кінематографу. Однак практичні механізми для цього потрібно ще випрацювати, зокрема, й шляхом внесення поправок у існуюче законодавство.

    «В нинішньому Законі України «Про кінематографію» не повністю відображено всі аспекти державної підтримки та фінансування національного кіновиробництва (…), – зазначає ІТК. – На нашу думку необхідно звільнити кіноустаткування та кінопродукцію від митних платежів та зборів».

    Також в комітеті підкреслюють – не зле було б звільнити від оподаткування й операції з поставки робіт і послуг з виробництва, розповсюдження та демонстрування фільмів; із закупівлі готових кінопродуктів для розповсюдження, послуги по виробництву, розповсюдженню, демонструванню фільмів (у випадку якщо дохід отриманий від таких послуг спрямований на подальше фінансування кіновиробництва в Україні).

    Для залучення в індустрію іноземних інвестицій ІТК вважає за доцільне запровадити полегшену процедуру працевлаштування на території України іноземних фізичних осіб, які є професіоналами у сфері кінематографії і мають намір брати участь у створенні фільму на території України.

    До робочої групи, яка займається розробкою змін до законодавства, увійшли юристи провідних українських телеканалів: «Інтера», «Студії 1+1», «Нового каналу», ІСТV, СТБ, ТРК «Україна» та ТОВ «Телеодин». До роботи над проектом приєдналися спеціалісти найбільших профільних компаній в галузі кінематографії: FILM.UA, StarMedia, B&H Film Distribution, «Геміни», «Кіно манія», «Синергія» Асоціація Кінопродюсерів України та Асоціація «Кіноіндустрія України».

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.