Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Євро-2012: українсько-бельгійський семінар у Львові


    30 сентября 2009 | Разное / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Днями відбулася зустріч президента ФФУ з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгії в Україні. Григорій Суркіс і Марк Вінк обговорили широке коло питань підготовки українських міст-кандидатів до Євро-2012.

    Серед іншого співрозмовники детально зупинилися на організаційних моментах міжнародного семінару, який планується провести 5 жовтня у Львові. Його буде приурочено до візиту делегації бельгійських підприємців на чолі з міністром економіки Бельгії Вінсентом Ван Квікенборном. У рамках цього форуму столицю Галичини також відвідає сенатор Ален Куртуа, Генеральний директор Голандсько-Бельгійскої заявки на Кубок Світу 2018.

    Під час тривалої зацікавленої розмови пан Марк Вінк акцентував увагу на всебічній підтримці та практичній допомозі з боку своєї країни щодо реалізації активних кроків ФФУ, уряду спільно з приймаючими містами на шляху до Євро-2012. Григорій Суркіс, у свою чергу, високо оцінив рівень співробітництва між обома сторонами у площині обміну досвідом стосовно питань безпеки, організації та проведення масштабних міжнародних заходів. Він, зокрема, підкреслив важливість і необхідність продовження змістовних українсько-бельгійських контактів у сфері підприємництва з метою налагодження тісної співпраці між спортом та бізнесом.

    Президент Федерації футболу України подякував Посла Бельгії за його особистий внесок у послідовне зміцнення двосторонніх стосунків між дружніми державами. Він висловив упевненість у тому, що черговий спільний семінар стане ще одним ефективним засобом у справі формування позитивного іміджу України як господарки УЄФА Євро-2012.

    Источник: Прес-служба ФФУ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.