Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Відбулось обговорення змін граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку


    26 августа 2009 | Разное / Пресс-релизы / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    26 серпня 2009 року під головуванням члена НКРЗ Артюшенко Л.В., за участі представників НКРЗ, УДППЗ «Укрпошта» відбулася нарада з обговорення розробленого УДППЗ «Укрпошта» проекту Змін та доповнень до Граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку в частині впровадження пересилання пріоритетних поштових відправлень.

    На нараді обговорено питання необхідності внесення змін до нормативних документів щодо порядку надання послуг поштового зв’язку та обліку поштових відправлень у зв’язку із впровадженням пересилання пріоритетних відправлень, розглянуто перспективи впровадження пересилання пріоритетних поштових відправлень у межах України у 2009 році та необхідність забезпечення та дотримання нормативних (заявлених) строків їх пересилання.


    Довідка

    Постанова Кабінету Міністрів України від 05.03.09 № 270 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв’язку»:

    «11. Поштові відправлення залежно від технології приймання, обробки, перевезення, доставки/вручення поділяються на такі категорії: прості, рекомендовані, без оголошеної цінності, з оголошеною цінністю. Поштові відправлення залежно від швидкості обробки і перевезення поділяються на пріоритетні та непріоритетні.

    Пріоритетними поштовими відправленнями є поштові відправлення, що перевозяться найшвидшим способом (повітряним або наземним) у першочерговому порядку».

    Источник: Пресс-служба НКРЗ
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.