Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Розгляд питання про можливість приєднання ДП «Преса» до УДППЗ «Укрпошти» припинено


    17 августа 2009 | Разное / Украина / На украинском языке | Добавил: Ольга Кравцова
    За клопотанням УДППЗ «УКРПОШТИ» №11-967 від 29.07.09 розпорядженням державного уповноваженого Антимонопольного комітету України від 7 серпня 2009 року закрито справу про концентрацію у вигляді приєднання ДП «Преса» до УДППЗ «Укрпошта».
    Нагадаємо, що 15 червня 2009 р. УАВПП звернулася з відкритим листом до в.о. Голови Антимонопольного комітету України Мельниченка О.І., в якому висловила свою стурбованість та протест проти приєднання ДП «Преса» до УДППЗ «Укрпошта», про що ми писали в офіційному релізі.

    Оскільки станом на 13 липня 2009 року питання все ще не було вирішено, УАВПП повторно звернулася до АМКУ з вимогою надати інформацію та не допустити вирішення питання про долю ДП «Преса» без участі видавничої спільноти.

    «Спільна галузева позиція видавців, проявлена в ході розгляду справи про поглинання ДП «Преса» та прогнозоване видавцями погіршення якості розрахунків за передплату періодичних видань у випадку здійснення такого поглинання – це, безумовно, вагомі аргументи. УАВПП змогла донести ці аргументи вчасно і туди, де вони були необхідні. Надзвичайно важливо, що вони були почуті. Отже, приємно, що спільними зусиллями зроблена гарна справа!», - говорить генеральний директор УАВПП Олексій Погорелов.

    Источник: Медиабизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.