Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Кастинг "Фабрики Звезд 3" в Одессе


    16 июня 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    Одесити прийшли на кастинг "Фабрики зірок 3" у тільниках
    Уже до 8 годин - початку реєстрації біля клубу, де було призначено прослуховування, зібралося близько кількасот претендентів.
    Щогодини кількість конкурсантів збільшувалася, однак навіть за такої умови хлопці та дівчата дотримувалися строгої черги: розслаблююча атмосфера курортного міста ніяк не вплинула на дисциплінованість учасників кастингу.
    Проте близькість моря відчувалася по вбранню: у юрбі раз у раз миготіли різнобарвні футболки та сукні, стилізовані під тільники. А один із конкурсантів прийшов у справжній формі моряка.
    - Я учусь в морской академии, и это одежда, в которой мы ходим на занятие, - пояснив Юрій. – Почему для прослушивания выбрал именно форму? Просто на кастинг многие ребята пришли в ярких и дорогих нарядах. Я подумал: нет смысла пытаться выделиться внешне, и надел свою обычную одежду.
    До речі, не прагнучи виділитися, Юра проте відразу привернув на себе увагу: постава хлопця та морська форма не могли залишитися непоміченими.
    Близнюки в одних штанах
    Надя та Наталка з'явилися перед столиком журі... в одних штанах і сорочці на двох. Дівчата поділили одяг по-сестринськи: кожній - по штанині й по рукаву.
    - Все так серьезно относятся к кастингу, а мы вот решили пошутить, - пояснюють дівчата.
    Надя та Наталка - з Києва, але на столичному кастингу лише підтримували своїх друзів, самі не виступали. А спробувати здивувати журі вирішили саме в Одесі.
    - Это город смеха, и мы подумали, что здесь можно немного “похулиганить”,  - посміхаються дівчата.
    До речі, величезні штани, в яких близнюки просто потопали, - виявились, не сценічним костюм, а повсякденним одягом одного зі знайомих сестер.        
    Меладзе подарували збірник віршів
    Подарунок музичний продюсер "Фабрики зірок 3" отримав від однієї із конкурсанток. Аня з Євпаторії пише вірші та недавно випустила збірник "Бред сумасшедшего" під псевдонімом "Карл Доммерштерн".
    - Это имя моего немецкого прапрадедушки, - пояснює юна поетеса.
    На кастинг дівчина прийшла, як вона пояснює, тому що хоче писати слова пісень і мріє стати автором хітів.
    - Я надеюсь заработать деньги на новый дом, мой старый сгорел в прошлом году, - жаліється Аня.
    "Червона Шапочка" цього року стринги на кастинг не взяла
    Героїня торішнього одеського кастингу "Фабрики зірок 2" Яна знову прийшла на відбірний тур проекту. Минулого літа дівчина вбила журі незвичайним образом.
    На прослуховування вона з'явилася в образі Червоної Шапочки - з кошиком пиріжків та... червоними стрингами на голові. За рік Яна подорослішала та стала скромнішою. Нічого, окрім, мабуть, зухвало-сексуального вирізу на стегні, не нагадувало в стрункій білявці епатажну Червону Шапочку. Та однак телевізійний продюсер Олексій Гончаренко Яну відразу згадав.
    - Честно говоря, я не думала, что меня узнают, - зніяковіло посміхається дівчина. Поэтому хотела начать, так сказать, с чистого листа. И с собой взяла только талисман – календарик с автографом Константина Меладзе, который у меня с 2005 года.
    До другого туру Яна, на жаль, не пройшла. Більше того: Олексій Гончаренко чи то жартома, чи то серйозно виказав жаль, що дівчина нічим журі не вразила. Утім, дівчина не втрачає надій сподобатися відбірній комісії. 
    - Я заранее купила билет во Львов, чтобы, если не пройду во второй тур, поехать на следующий кастинг, - розповідає вона. – И у меня уже есть идея нового образа…  
    Автограф на Кримінальному кодексі
    На чому тільки не доводиться ставити автографи відомим людям! Коли під рукою немає аркуша паперу, шанувальники простягають для підпису найнесподіваніші предмети.
    Костянтину Меладзе, наприклад, сьогодні довелося розписуватися на... Кримінальному кодексі України.
    - Я учусь в юридической академии, и эту книгу всегда ношу с собой, - пояснила власниця зіркового автографу, учасниця кастингу Ксенія.
    Наймолодшій конкурсантці - 12!
    Наймолодшій учасниці одеського кастингу - лише 12. Як розповіла тітка маленької конкурсантки, Варвара співає з 3 років і давно вже мріє про сцену.
    На жаль, за правилами "Фабрики зірок 3", претендувати на участь у проекті можуть лише ті хлопці та дівчата, кому виповнилося 18. І хоча журі м'яко пояснило це Варі, дівчинка настільки засмутилась, що не змогла стримати сліз. Заспокоювати юну співачку довелося і тітці, і знімальній групі.


    Источник: Новый Канал
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.