Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Прем’єра на ICTV: 12-серійний військовий бойовик «Апостол»


    13 июня 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Евгений Ленов
    З 22 червня у вечірньому ефірі ICTV починає показ 12-серійного військового бойовика «Апостол». Високобюджетний складний з точки зору постановок телевізійний блокбастер — це напружена історія боротьби між радянською та німецькою розвідками в роки Другої світової війни.
     
    Серіал «Апостол» — це справжня шпигунська сага, у якій є всі властиві їй елементи — від основної сюжетної інтриги «сутички розвідок» до звичних перегонів, перестрілок і жорстоких бійок. При цьому з особливою ретельністю творці стрічки підійшли до достовірності антуражу: у зйомках використали справжню військову техніку тих часів, дотримано всі нюанси — від різних знаків на формі до плакатів на стінах будинків. 

    На початку війни німці закидають в СРСР загін диверсантів. Висадка відбувається невдало: вже після виконаного завдання, на зворотному шляху до Німеччини, одного з них, німецького агента на прізвисько Апостол, спіймав НКВС. Ним виявляється Петро Істомін — російський злодій у законі, який працює на німецьку розвідку. Радянські контррозвідники, сподіваючись закинути свою людину в німецьку розвідшколу «Абверкоманда-104», роблять спробу перевербувати резидента. Уже готовий погодитися на співробітництво, Петро раптово помирає ... 

    Операцію можна було б вважати проваленою, якби підполковник НКВС Хромов не знайшов брата-близнюка загиблого, який колись хотів стати подвійним агентом. Ним виявився тихий та скромний сільський учитель Павло. Саме до нього й доведеться звернутися чекістам, щоб знайти решту диверсантів, які брали участь в операції. Він має зайняти місце покійного брата в німецькій агентурній мережі та вступити до смертельно небезпечної гри. Павло і не підозрює, що в Німеччині особисто зіткнеться зі своїм батьком, якого вважали без вісти зниклим. І тільки батько завжди міг розрізнити братів... 

    Під абвершколу був «загримований» один із внутрішніх дворів Кирило-Білозерського монастиря. Там побудували вишку, паркан з колючого дроту, розвісили нацистські прапори. Місцеві жителі зізнавалися: важко було дивитися на свастику на місці православних святинь, але цей контраст підкреслив жах війни.

    За словами режисера фільму Юрія Мороза, «це було принципове рішення — знімати в монастирі розвідшколу. Фільм не даремно називається «Апостол». Одна з важливих тем, закладених в ньому, це зіткнення православної віри і фашизму. Головному героя у житті допомагає віра. Він, з одного боку, бореться з ідеологією радянською, з другого — з німецькою, але перемогти йому допоможе тільки віра православна. Тому апостоли Петро і Павло постійно присутні в картині». 

    Режисери: Юрій Мороз, Іван Іванов 

    У ролях: Євген Миронов, Микола Фоменко, Олександр Баширов, Андрій Смирнов 

    Дивіться військовий бойовик «Апостол» на каналі ICTV з 22 червня, з понеділка по четвер, о 21:00.


    Источник: ICTV
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.