Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Передвиборча битва на смерть: "Ментовські війни. Епілог" - прем'єра на "Інтері"!


    4 июня 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур

    До актуальної на сьогодні для всіх українців теми виборів виявився причетним і режисер Єгор Абросімов, а все через те, що його нова кримінальна мелодрама розповідає саме про це. Передвиборчі перегони, а також усе, що з ними пов'язано: шантаж, погоні, перестрілки та вбивства - все це у картині "Ментовські війни. Епілог", прем'єра якої відбудеться на "Інтері" у неділю 14 червня о 20:50. Відстоювати справедливість у цій нечесній боротьбі будуть співробітники убійного відділу на чолі з героєм актора Олександра Устюгова.

    На посаду спікера петербурзької міської думи претендують відразу два дуже впливових у місті бізнесмена - колишній голова Союзу ветеранів Афганістану Юрій Шубін і колишній керівник нафтової компанії Петро Набоков на прізвисько Апостол. Обидва суперники вкрай серйозно налаштовані на боротьбу, і жоден результат окрім перемоги їх не влаштовує.

    Але у найбільш драматичний момент кампанії одного з кандидатів - Шубіна - починає переслідувати таємничий шантажист. Ця людина знає про бізнес колишнього "афганця" такі подробиці, які можуть бути відомі лише дуже близьким людям. Та й Апостол тим часом теж не спить і завдає удару противникові. Він переманює на свій бік одного із співробітників Шубіна, який за певну винагороду готовий поділитися зі співробітниками "убійного" відділу інформацією про старі подвиги свого шефа.

    Не здогадуючись про підставу, двоє бійців "убійного" відділу Станіслав Скрябін (Олексій Зав'ялов) та Джексон (Дмитро Биковський) вирішують взятися за справу, тим паче що вони вже не один рік шукають докази злочинної діяльності Шубіна. Однак справа отримує несподіваний поворот... У результаті, Джексон опиняється у в'язниці, а Скрябін безслідно зникає. Щоб врятувати друзів у місто повертається їх колишній начальник і товариш Роман Шилов (Олександр Устюгов).



    Источник: Телеканал "Інтер"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.