Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Музичним продюсером «Фабрики зірок-3» став Костянтин Меладзе


    2 июня 2009 | На телеэкране / Украина / Музыка на ТВ / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур

    Музичним продюсером третього сезону проекту «Фабрика зірок» став російський композитор Костянтин Меладзе. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

    У минулому Костянтин Меладзе працював у російському проекті «Фабрика зірок-7». «Костянтин буде присутній на всіх кастингах від початку на кінця, - цитує прес-служба голову правління Нового каналу Ірину Лисенко. - Він поставив це за умову. Під час російської "Фабрики зірок" він вислуховував 8 тисяч осіб. Люди займали чергу о 2-й ночі і потрапляли до нього на прийом о 4-й дня. Як запевнив мене Костянтин, ми знайдемо саме тих 16 учасників, які реально можуть стати зірками». Меладзе розпочне роботу в проекті із створення гімну «Фабрики зірок».

    Також, як повідомляє прес-служба, ведучий проекту Дмитр Шепелєв матиме співведучого або співведучу. Буде змінено дизайн сцени, а також запроваджена green-room, звідки демонструватимуться залаштункові події концерту. Формат буде змінено таким чином, щоб уникнути витрат на спостереження за «фабрикантами» 24 години на добу через 40 відеокамер - ця частина «Фабрики зірок» буде скорочена за згодою власників формату. «Ми вирішили з метою заощадження коштів, аби ця економія в принципі дозволила нам організувати проект, скоротити цю ділянку роботи... Зараз шукаємо спеціальне приміщення, де ‘фабриканти' будуть жити, куди приходитимуть педагоги. Схема - та сама, єдине, що ми не спостерігатимемо за ними 24 години на добу. Але все ж якісь короткі щоденники про те, як іде підготовка до концертів, як складаються взаємини між учасниками, ви побачите», - розповіла Ірина Лисенко. Два головних концерти - той, де оголошуватимуть переможців, та фінальний концерт, який буде показаний у новорічну ніч - планують зняти у Палаці Спорту.

    Нагадаємо, «Фабрику зірок-3» на замовлення Нового каналу виробляє компанія Олексія Гончаренка Friends Production. Формат нідерландської компанії Endemol, реалізований уже в понад 50 країнах, було придбано Новим каналом у 2007 році. Виробництво першого сезону «Фабрики зірок» на Новому каналі продюсувала Алла Липовецька, яка по завершенні проекту покинула канал. Другий сезон на замовлення Нового виробляла компанія Star Media Entertainment на чолі з Олексієм Гончаренком.

    6 і 7 червня у київському клубі «Perviy» на вулиці Саксаганського, 1-Г відбудуться столичні кастинги «Фабрики зірок». Після цього відбіркова комісія вирушить у інші міста:

    10 червня - Харків (клуб «Місто», вулиця Клочковська, 190-а);

    12 червня - Донецьк (клуб «Форт-Нокс», вулиця 230-ї стрілецької дивізії, 39);

    16 червня - в Одесі (клуб Palladium, Італійський бульвар, 4);

    18 червня - у Львові (клуб Millenium, проспект Чорновола, 2);

    20 червня - у Дніпропетровську (концерт-холл культурного центру «Таймаут», вулиця Панікахі, 61).



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.