Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Російська опозиція вимагає розслідування появи Приходько на «Євробаченні»


    31 мая 2009 | На телеэкране / Россия / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев

    Фракції Комуністичної партії, Ліберально-демократичної партії Росії та «Справедливої Росії» у Державній думі вимагають розслідування обставин появи української співачки Анастасії Приходько в ролі представника Росії на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2009», а також начебто розтрати коштів, виділених на проведення конкурсу, повідомляє «Независимая газета».

     

    Зокрема представник комуністів Микола Коломейцев заявив, що «в умовах кризи виділення мільярдів рублів на розваги вельможних - це блюзнірство», і запропонував думському бюджетному комітету доручити Рахунковій палаті перевірити ефективність, законність та цільове використання «Первым каналом» виділених на конкурс коштів (за деякими оцінками це до 40 млн євро). Дума не підтримала цієї пропозиції. Згодом представник «Справедливой России» Антон Бєляков оголосив про проведення розслідування, в рамках якого він надіслав запити до «Первого канала» та компанії, яка забезпечувала смс-голосування під час проведення конкурсу. Бєляков запропонував Держдумі зробити протокольне доручення низці комітетів перевірити обставини перемоги українки Анастасії Приходько на відбірковому конкурсі. На його думку, її перемога стала наслідком «не чесної конкуренції, а протекціонізму та кумівства».

     

    Лідер фракції ЛДПР Ігор Лебедєв висловив обурення щодо того, що «громадянці іноземної держави з сумнівною політичною репутацією» було довірено представляти Росію на конкурсі, та закликав провести засідання думського комітету з культури, куди запросити всіх відповідальних за поразку Росії. Нагадаємо, Анастасія Приходько посіла 11-те місце у «Євробаченні-2009».



    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.