Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У програмі "Позаочі" Патрісія Каас зустрінеться зі своїми однокласниками


    28 мая 2009 | На телеэкране / Украина / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Алексей Мазур
    30 травня, о 17:00 у гостях програми "Позаочі" - легендарна французька співачка, участниця конкурсу "Євробачення 2009" і просто вродлива жінка - Патрісія Каас.

    У програмі "Позаочі" Патрісія Каас зустрінеться зі своїми однокласникамиМадемуазель Блюз була приємно здивована екскурсом у минуле, який подарувала їй програма "Позаочі"! Однокласники, друзі дитинства, колишні сусіди Патрісії Каас розповідали про дитинство та юність співачки. Деякі історії стали для Патрісії одкровенням - такі зізнання були для неї несподіванкою!

    Ну а сама співачка розповість про рідне місто, про підготовку до свого першого концерту у ньому, який відбудеться влітку, звичайно, поділиться враженнями про конкурс "Євробачення 2009".

    Також глядачі дізнаються про чоловіків у житті Патрісії, про її роман з актором Джеремі Айронсом, і близькі стосунки з режисером Клодом Лелюшем і композитором Франсуа Бернеймом. Патрісія зізнається, заради якого чоловіка вона готова прокидатися зранку і готувати на сніданок яєчню. Ну, а заміж Каас всеодно виходити не хоче, чому прийняла таке рішення - вона розповість ведучій програми Юлії Литвиненко.

    Источник: Телеканал "Інтер"
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.