Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Переможець Євробачення-2009 одержить приз з рук міс Світу


    11 мая 2009 | На телеэкране / Украина / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Переможець "Євробачення-2009" може одержати приз - кришталевий мікрофон в ретро-стилі з рук "Міс Світу-08" Ксенії Сухінової, яка є також офіційним обличчям конкурсу, сказав гендиректор "Первого канала" Костянтин Ернст на прес-конференції в Москві у понеділок, передає РІА "Новости".

    "Переможець, який буде визначений 16 травня, має шанс одержати приз з рук Ксенії", - сказав він.

    За традицією, країна-організатор конкурсу створює відеоролики з візуальними образами всіх країн-учасниць, які транслюються перед виходом виконавця на сцену. Цього року вперше в історії "Євробачення" крім роликів було зроблено 42 плакати з фотографіями, де образи конкурсантів втілила одна людина - "Міс Світу-2008" Ксенія Сухінова.

    За словами виконавчого продюсера "Євробачення-2009 " Юрія Аксюти, ідея втілення образів всіх країн-учасниць однієї Сухінової належить Ернсту.

    "Коли ця ідея була народжена і реалізована, ми представили її в Європейський мовний союз (EBU), де вона знайшла гарячу підтримку", - сказав Аксюта.

    Він також додав, що в попередні роки проведення "Євробачення" багато країн, які приймали конкурс, у так званих "відео-листівках", що передують появам конкурсантів на сцені, показували краєвиди своєї батьківщини.

    У свою чергу, Ернст сказав, що "було б дивно показувати види Москви, коли, наприклад, виступає Патрісія Каас".

    "Думаю, що у цей момент потрібно освідчуватися в коханні Патрісії, те саме стосується і інших виконавців", - сказав Ернст.

    Головними подіями конкурсу стануть два півфінали і фінал, які пройдуть в СК "Олімпійський" 12, 14 і 16 травня відповідно.

    Традиційно європейський конкурс проходить у країні-переможниці минулого року. Цього року Росія вперше приймає у себе "Євробачення" після перемоги Діми Білана.

    Источник: www.unian.net
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.