Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ІТК виграв суд стосовно правил мовлення у дні трауру


    24 апреля 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Сьогодні, суд задовольнив позов Індустріального телевізійного комітету (ІТК) до Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення (НацРада) стосовно правил мовлення у дні трауру.

    Суд визнав протиправним в повному обсязі рішення НацРади № 1101 від 11.06.08 «Про затвердження Правил ведення мовлення на теле- і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам’яті». Суд скасував дане рішення НацРади, а також заборонив НацРаді застосовувати його у правових відносинах, що регулюють діяльність теле- і радіо організацій.

    Суд оформить своє рішення у вигляді постанови, після чого відповідач матиме право на оскарження рішення. Постанову рішення суду ІТК оприлюднить після його отримання.

    Нагадаємо, що 13 лютого 2009 року відбулося попереднє слухання справи. Суд зобов’язав НацРаду опублікувати оголошення про оскарження рішення щодо правил мовлення у дні трауру в «Офіційному віснику» або у газеті «Урядовий кур’єр». Після того, як рішення оприлюднив ІТК в «Урядовому Кур’єрі» розгляд справи було поновлено.

    Причинами позову ІТК від 15 січня 2009 року до НацРади є ряд порушень НацРадою Конституції та законів України, права об’єднань суб’єктів господарювання брати участь у регуляторній діяльності НацРади, процедури прийняття та оприлюднення даного рішення.

    Источник: МедіаБізнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.