Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Тетяна Гончарова: «На К1 злякались того, як ми зняли Черновецького»


    10 апреля 2009 | На телеэкране / Украина / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Ведуча залишає «Еру» і переходить на телеканал «Сіті».

    Тетяна Гончарова, яка з 2007 року вела на ТРК «Ера» проекти «Культурний погляд» та «Доброго ранку, Україна!», залишає канал. Вже сьогодні на телеканалі «Сіті» стартує новий проект «Ангели і демони», в якому вона працюватиме в кадрі разом із Талою Калатай. Гончарова фактично повертається до жанру телевізійної світської хроніки, в якому тривалий час не працювала (колись вона починала на українському телебаченні світську тему - програми «Вуаля» та «Се ля ві»). ТК розпитала Тетяну про причини життєвих змін та плани роботи на новому каналі.

    - Тетяно, чому ви залишаєте «Еру»?

    - Я допрацьовую останній тиждень на «Ері» і переходжу повністю на «Сіті»: вестиму програму разом з Талою Калатай. Я шість років тому почала робити світський формат на телебаченні, і думала, що вже ніколи в нього не повернусь, але зараз мені цікаво «познущатись» над зірками. Це цікавіше, ніж просто розмовляти з політиками, які зараз великими натовпами тягнуться на «Еру» у передчутті виборів. Тобто перша причина піти з «Ери» - це те, що я завжди вибираю те, що мені цікаво. А тут я працюватиму з командою Слободяна і Талою, яких я надзвичайно поважаю. Ну а друга причина - на «Ері» вже немає Василя Климчука у якості мого керівника.

    - Яким буде формат «Ангелів і демонів» на «Сіті»?

    - «Ангели та демони» виходитимуть на «Сіті» п'ять разів на тиждень. Формат такий: три репортажі з трьох різних подій, після цього півгодинна розмова з гостем у студії. Але головне не це. Головне - манера подачі. Вона різко відрізняється від того, що є в «Шоуманії», «Ексклюзиві» та інших програмах. Але це треба подивитись. Як ми вже заявляли - це буде іронічна і жорстка подача. Щодо розмови з гостем, то назва програми говорить сама за себе: Тала буде ставити м'які і добрі запитання, а я - жорсткі. Тому що мені м'які та добрі питання більше не цікаві. Світських персонажів ми так само ділитимемо на ангелів та демонів, витягаючи з них їхню сутність.

    - Чому вирішили змінити формат у порівнянні з тим, що виходило на К1?

    - На К1 мала виходити 15-хвилинна програма чотири рази на тиждень. Зараз проект виходитиме 5 разів на тиждень. До того ж у Віталія Докаленка взагалі був намір зробити цілу ніч світського життя. Ми вже розширили час проекту, і розширюватимемо його й надалі за рахунок іноземних програм, і за рахунок іноземних сюжетів - їх планується купувати. Тобто в майбутньому «ніч» розширятиметься до 2-3 годин. Це буде такий гарний і жирний шматок.

    - Могли б ви розказати про ту ситуацію, яка була на К1, де так і не вийшов ваш проект?

    - Те, що на «Дусі» написано так воно і було. На К1 злякались того, як ми подавали Черновецького. Вони просто елементарно злякалися, сказали зробити м'якіше, от і все. Наш продюсер Андрій Слободян відповів їм, що формат міняти ми не будемо, тому що знімати стандартну «світську» програму, яка нині є на кожному телеканалі, нам нецікаво. До того ж, якби ми погодилися із думкою менеджменту, такі прискіпування могли надалі траплятися постійно. Тобто вони конкретно висловили претензії щодо того, як ми показали Черновецького і ми вирішили, що взагалі не варто далі з ними мати справу. А можливо, вони нічого не хотіли... Хто ж залізе в мізки до Анни Безлюдної?... Але програма стояла в сітці, на неї був виділений бюджет, і це були доволі серйозні домовленості.

    - У домовленостях з «Сіті» передбачається те, що ви будете вільніші у роботі над проектом, ніж на К1?

    - З К1 ми обговорювали лише те, що це буде програма про світське життя, а також у зв'язку з тим, що К1 чоловічий канал - акцент ми мали робити на чоловіках, і зокрема на спортсменах. А потім виявилось, що ми їх якось не так подаємо, їх треба подавати м'якіше і все. На каналі «Сіті» Віталій Докаленко надзвичайно любить світське життя, і чим більше скандальності, тим для нього цікавіше, тому що воно буде рейтинговіше. Хоча я йду до тієї людини, яка колись закрила мій проект про світське життя, і «запалила зірку» Катя Осадча. Але у Докаленка стільки азарту, стільки авантюризму... Той факт, що ми будемо ходити, можливо, по лезу, його не те, що не лякає - йому це подобається. Те, що наша програма сьогодні буде найкращою, то я навіть не сумніваюсь. Я надто довго займаюсь світським життям, щоб сумніватись і повертатись в нього для того, щоб робити щось посереднє.

    Наталія Данькова

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.