Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Бій Володимира Кличка побачить найбільша у світі аудиторія


    10 апреля 2009 | На телеэкране / Европа / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Девідові Хею, якщо він хоче повернути в наші краї титул чемпіона-важковаговика, доведеться битися з Володимиром Кличком на тому самому стадіоні, де в 2006 році обірвався шлях англійської збірної у спробі виграти чемпіонат світу з футболу.

    Хей кине виклик Кличкові в бою за титул за версіями WBO, IBF та IBO у надважкій категорії 20 червня на Veltins-Arena, що в німецькому Гельзенкірхені, і цей бій може привернути увагу найбільшої кількості вболівальників у Європі, які коли-небудь спостерігали за поєдинком від часів Другої світової війни.

    Стадіон, колись відомий як арена AufSchalke, є домашнім стадіоном футбольного клубу німецької Бундесліги “Шальке 04”; у 2004-му він приймав фінал Ліги чемпіонів. А в 2006-му, у чвертьфіналі чемпіонату світу, Португалія там виграла в Англії по пенальті. Тоді було 52 тисячі глядачів, але якщо враховувати місця на газоні, кажуть у промоутерській компанії Кличка “К2”, то 20 червня тут зберуться понад 60 тисяч.

    Такий натовп стане найбільшою аудиторією в історії материкової Європи, присутньою на боксерському поєдинку, і поб’є загальноєвропейський післявоєнний рекорд у 57 тисяч, встановлений минулого травня на City of Manchester Stadium, коли Рікі Хаттон виступив проти Хуана Ласкано.

    “Я завжди хотів провести бій на футбольному стадіоні перед величезним натовпом, – сказав Кличко. – Тепер ця мрія здійсниться”. За словами Бернда Бенте, менеджера Кличка, вибір місця проведення продемонстрував важливість поєдинку; у ньому Хей, колишній володар поясів WBC, WBA та WBO у напівважкій категорії з Південного Лондона, спробує перевершити Евандера Холіфілда, піднявшись у категоріях, щоб вибороти титул серед суперважковаговиків. “Це одна з найкращих арен у Європі, – сказав Бенте. – Ми мали різні пропозиції, як у Німеччині, так і в інших місцях Європи, але ми вибрали AufSchalke через запропонований пакет”.

    Та при тому, що сам лише продаж квитків може дати 6 мільйонів фунтів стерлінгів, Хей навряд чи побачить хоч щось із тих грошей, оскільки мусив сплатити величезні відступні, щоб бій узагалі відбувся.

    Хей каже, що йому дадуть найбільший гонорар за всю кар’єру, але мається на увазі, що єдині гроші, які він отримає – це частина суми, що сплатить канал Setanta Sports, який транслюватиме поєдинок наживо на Велику Британію. Частина грошей від Setanta Sports дістанеться також Кличку; але йому перепаде і з продажу квитків, і від вигідних телевізійних угод із американським каналом HBO та німецьким RTL, плюс від продажу прав на трансляцію на решту світу, включно з Росією та його рідною Україною.

    За матеріалами glavred

    Источник: bukinfo.cv.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.