Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дом-2 можуть закрити ?


    4 апреля 2009 | На телеэкране / Россия / Передача на ТВ / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Міністр внутрішніх справ РФ Рашид Нургалієв у четвер, 2 квітня, погрожує закрити телепроект Дом-2, а компанію довести штрафами до розорення.

    Про це він заявив на першому в цьому році засіданні урядової комісії з профілактики правопорушень в РФ.

    Міністр погодився з думками, які стосовно проекту висловили авторитетні російські експерти, науковці, психологи, повідомляє Кореспондент.

    "Які ці експертні оцінки? Перша думка - те, що показується в роликах і фрагментах програми Дом-2, - це кримінал, і передачу потрібно закрити. Друге: оскільки в проекті показуються неприпустимі речі, необхідно ввести суттєві штрафи - настільки суттєві, щоб після сплати їх кілька разів, компанія опинилася на межі розорення. Третя думка: говорити треба не стільки про моральність, скільки про психіатрію", - сказав Нургалієв.

    У свідомості учасників і глядачів проекту відбувається втрата природного внутрішнього сорому, що є небезпечним з медичної точки зору, вважає міністр.

    Він зазначив, що ще одна пропозиція, яка звучить у суспільстві, - на противагу таким реаліті-шоу насичувати телебачення позитивними героями і їх моральними вчинками.

    За словами Нургалієва, МВС направило у Держдуму законопроект Про захист дітей від інформації, що шкодить їх здоров'ю та розвитку, а також проект закону, вносячи в зв'язку з цим зміни в низку законодавчих актів РФ.

    Як зазначили учасники засідання, депутати повинні приділити особливу увагу виправленню суттєвих прогалин та інших недоліків чинного законодавства у сфері захисту дітей від шкідливої інформпродукції.

    Зазначимо, раніше за закриття Дома-2 виступила Громадська рада з моральності на телебаченні.

    У свою чергу, учасники шоу заявляють, що реаліті-шоу нібито триватиме до 2011 року.

    Источник: IMI
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.