Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олександр Чекмишев: Українське телебачення є виваженим і неупередженим порівняно з російським


    26 марта 2009 | На телеэкране / Украина / На украинском языке | Добавил: Степан Сергеев
    Українське телебачення є виваженим і неупередженим порівняно з російським. Такі висновки моніторингу телевізійних новин оголосив Олександр Чекмишев, голова комітету «Рівність можливостей», на прес-конференції 25 березня. Об'єктом моніторингу стали українські, російські та польські телеканали чиє покриття сягає 50% території своєї держави. В Україні це «1+1», «Інтер» та «Перший національний». В Росії: «Россия» (міжнародне мовлення «РТР-планета»), «Первый канал» та НТВ. В Польщі: TVN, TVP-1 та «Polsat». Моніторинг проводився в два етапи 17 листопада - 17 грудні 2008 року та 18 грудня 2008 року - 17 січня 2009 року.

    Дослідження проводилося згідно важливих суспільно-політичних тем: російсько-грузинський конфлікт, розширення НАТО на Схід, розміщення систем ПРО у Східній Європі та російських систем у Калінінграді, формування адміністрації Барака Обами.

    Олександр Чекмишев результував, що всі означені теми українські телеканали висвітлювали нейтрально та дещо пасивно, не використовуючи медіаефектів, тоді як російські телеканали показують такий новинний продукт, який збігається з офіційною позицією Кремля. Це дає, на думку пана Чекмишева, привід говорити про цензуру та необ'єктивну й неповну інформацію на російському телебаченні. Польські телеканали, за висновками моніторингового звіту, є найбільш аналітично та прогностично орієнтованими і в той же час найбільш нейтральними.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.