Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    9 квітня на 2+2 бій Корм’є – Джонсон у прямому ефірі


    31 марта 2017 | На телеэкране / Пресс-релизы | Добавил: Quadro
    У ніч з 8 на 9 квітня на телеканалі 2+2 відбудеться пряма трансляція «номерного» турніру зі змішаних єдиноборств UFC-210. Глядачі 2+2 стануть свідками видовищної боротьби легенд напівважкого дивізіону Даніеля Корм’є та Ентоні Джонсона.

    На UFC-210 чинний чемпіон UFC у напівважкій вазі, третій у рейтингу кращих бійців поза ваговими категоріями Даніель Корм’є захищатиме свій титул від претендента Ентоні Джонсона. Два роки тому бійці вже зустрічались у Восьмикутнику за вакантний пояс чемпіона. Після потужного нокдауну на початку сутички Джонсон, відомий своїми брутальними ударами в Октагоні, був за крок до перемоги, але вже у третьому раунді Корм’є довів свою перевагу. Провівши три успішні протистояння, Джонсон отримав можливість взяти реванш у лідера напівважкого дивізіону.
    Напередодні поєдинку Корм’є заявив, що розправиться з суперником нокдауном. «Цього разу не буде ніякої боротьби. Ніякої боротьби, лише бокс. Мій намір – битися з цим хлопцем у стійці. Я нокаутую Джонсона. Я вийду і буду бити його так, щоб він впав і склався як шезлонг», — прокоментував чинний чемпіон майбутній бій з одним з найсильніших ударників UFC Джонсоном.

    Турнір UFC-210 відбудеться в Буффало (штат Нью-Йорк, США). Пряма трансляція на каналі 2+2 розпочнеться о 5 годині ранку 9 квітня.

    Прямі трансляції турнірів UFC в Україні коментуватимуть спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт, тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та молодий український боєць ММА Дмитро Солопов.

    Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на нашому сайті: http://2plus2.ua/

    9 квітня на 2+2 бій Корм’є – Джонсон у прямому ефірі


    Источник: Прес-служба телеканалу 2+2
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.