Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ольга Фреймут започаткує премію для працівників закладів громадського харчування


    11 августа 2014 | На телеэкране / Пресс-релизы | Добавил: Evgeniy
    Телеведуча каналу «1+1» Ольга Фреймут ініціює всеукраїнську премію у сфері обслуговування.

    Ольга Фреймут, відома поборниця прав споживачів, вважає, що покращення сфери громадського харчування лежить не тільки в площині контролю якості та покаранні за невідповідність заявленому рівню послуг. Ведуча проекту «Інспектор Фреймут» переконана, що найважливішим мотиватором до розвитку сфери є нагорода за досягнення та заохочення персоналу до нових висот – шляхом відзнак та премій.

    «Я вже не перший рік думаю над тим, які кроки були б найбільш дієвими для розвитку ресторанної галузі в Україні. Спілкувалася з багатьма вітчизняними та закордонними рестораторами, представниками різних професій, котрі працюють у сфері громадського харчування. І найефективнішою вважаю саме систему заохочення. Я вже давно виношую цю мрію – створити народну премію з прозорим та зрозумілим принципом голосування і нагородження, – розповідає Ольга Фреймут.

    – У випадках, коли «Інспектор Фреймут» не нагороджує ресторан через невідповідність певним критеріям, але персонал є дуже достойним, ми вирішили не оминати увагою таких людей. Професіоналів потрібно підтримувати! Тому «Премія Ольги Фреймут» сприятиме тому, щоб найкращих спеціалістів ресторанного світу країна знала в обличчя – від прибиральника до директора закладу».

    За словами Ольги Фреймут, її інспекторська премія буде щорічною. Перші номінанти будуть оголошені вже у 2015 році.

    Вся інформація про «Премію Ольги Фреймут» буде оновлюватись на сайті «1+1» http://www.1plus1.ua/show/programy/inspektor-freymut-361559.html , на офіційному сайті проекту та у групах «Інспектор Фреймут» в соціальних мережах:
    · https://vk.com/inspektor_freimut
    · https://www.facebook.com/inspektor.freimut
    · http://odnoklassniki.ru/group/53226593124478

    Нагадаємо, авторський проект «Інспектор Фреймут» стартує 3 вересня о 22:30 на каналі «1+1» у форматі реаліті-шоу. «Інспектор Фреймут» матиме народний характер: ведуча разом з командою керуватимуться думкою глядачів каналу «1+1» та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз "Інспектора Фреймут" - перевірка на совість.


    Прес-служба 1+1
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.