Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал «24» покаже власний спецпроект «КРИМ»


    14 июля 2014 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    З понеділка по четвер о 22:00 телеканал 24 покаже власний спецпроект «КРИМ». Два журналісти телеканалу, Христина Стець і Артем Лисак, вирушили на півострів, аби на власні очі побачити, як живеться простим людям, чи справді виросли ціни і немає туристів, чи безпечно їхати в Крим українцям, чи легко перетнути кордон, чи змінилося ставлення до людей з материка і до України в цілому.

    Спецпроект «КРИМ» знімали без оператора, професійної камери і журналістських посвідчень. Автори користувались лише фотоапаратами і прихованими камерами. Проект передбачає чотири серії, кожна з яких розкриває окремий аспект кримського життя. Йдеться про безпеку, пропаганду, побут, життя кримських татар і реальність українців в Криму.

    СЕРІЯ 1: Дорога до Криму. «Кордон». Перші враження від Сімферополя та Севастополя. «Рускій дух», матроси-герої, Путін – секс-символ.
    СЕРІЯ 2: Сімферополь, Ялта, Алупка, Сімеїз… Ситуація на пляжах, у ресторанах, у палацах. Ажіотаж в українських супермаркетах і порожнеча у російських.
    СЕРІЯ 3: Анексія Криму і кримські татари. Плани на майбутнє через призму депортації в минулому. Компроміс заради миру.
    СЕРІЯ 4: Страхи, сподівання і майбутнє українців, які відмовились від російського громадянства. Тих, хто незабаром поїде з Криму і тих, хто там залишиться.

    Спецпроект «Крим», 14-17 липня о 22:00 на телеканалі новин 24.

    Источник: mediabusiness
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.