Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На каналі «Ера» у новорічну ніч буде концерт, на радіо - «Новорічна карусель»


    30 декабря 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Olga Kravtsova
    У новорічну ніч 31 грудня телеканал «Ера» покаже фільм-концерт «Новорічна смс-ка». Про це повідомляє прес-служба каналу.



    Програма розпочнеться 31 грудня о 23.00. Режисер Олег Погодін.



    «У новорічну ніч може трапитися все, що завгодно. Наприклад, дівчина забуде про зоряну кар'єру і повернеться до свого коханого. Або раптом прийде смс-запрошення на свято - з незнайомого номера, в квартиру зовсім незнайомих людей...У фільмі знімалися Анжеліка Варум, Лев Лещенко, Олег Газманов, Алексій Воробйов, Аніта Цой, Леонід Агутін, Філіп Кіркоров та інші», - повідомляє канал.



    На свята канал покаже гумористичні телепрограми «Дід Мороз з доставкою додому», «Новий рік з доставкою додому», «Сміх з доставкою додому» з ведучими Оленою Воробєй та Геннадієм Вєтровим.



    Також на «Ері» виходитимуть старі кінофільми виробництва «Лєнфільму» та «Кіностудії імені Горького»: «Летюча миша», «Зайчик», «Собака на сіні», «Труфальдіно з Бергамо», «Вусатий нянь», «Троє в човні, не рахуючи собаки».



    Святкове програмування триватиме на телеканалі до 12 січня, надалі «Ера» працюватиме у звичному режимі.



    На «Радіо-Ера ФМ» у ніч з 31 грудня та 1 січня вийде святковий проект «Новорічна карусель». За форматом перша половина кожної ефірної години - це інтерв'ю з гостями, тими, хто став найуспішнішим у цьому році. Друга половина - розширена програма «Вокс популі» - новорічні історії від слухачів, їхні враження від року, що минає.



    Серед гостей програми - співачка Злата Огнєвіч, скрипаль Василь Попадюк, письменник Тарас Прохасько, астропсихолог Олена Осипенко, політики Олег Рибачук та Анатолій Матвієнко, політолог Вадим Карасьов, економіст Андрій Новак.



    Гостем спеціального випуску авторської програми Андрія Куликова «Пора року» буде політолог, ведучий програми «Позиція» на «Радіо-Ера ФМ» Олексій Гарань.



    Щогодини в ефір виходитиме рубрика про відомих коней в історії, звучатимуть прислів`я та веселі кіновислови про коней.



    Програма «Музичний профіль» 31 грудня поєднуватиме народні та сучасні пісні де згадуються коні, а 1 січня в ній звучатиме новорічно-різдвяна класика.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.