Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На «Плюсплюс» стартує вечірня «Казка з татом»


    22 августа 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    З 2 вересня на телеканалі «Плюсплюс» стартує нова програма - вечірня казка для дітей «Казка з татом». Про це повідомляє прес-служба каналу.

    У проекті відомі чоловіки начитують казки дітям. «Казка з татом» виходитиме по буднях о 21.00.

    Як зазначає «Плюсплюс», за даними соціологів середньостатистичний український батько приділяє вихованню дитини 4 хвилини в день. За допомогою програми «Казка з татом» канал намагатиметься вплинути на сприйняття ролі батька в українській сім'ї і відродити традиції сімейного читання.

    В «Казці з татом» знялись ведучі каналу «1+1» Анатолій Анатоліч, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, лідер гурту «Тік» Віктор Бронюк, фронтмен гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка та інші. Зіркові тата читають казки в студії, а казкові герої оживають завдяки сучасній анімації.

    «Я батько двох чудових донечок і вже розповідаю казки своїй старшій. Алісі два роки і їй цікаво слухати мене. Казки я вигадую сам, тому вони щовечора різні. А проект «Казка з татом» для мене - чудова нагода розповісти найкращі українські казки всім дітлахам країни, і, можливо, показати добрий приклад іншим татусям», - поділився Анатолій Анатоліч.

    Як повідомляла «Телекритика», анімаційний проект «Казка з татом» генеральний директор групи Олександр Ткаченко анонсував ще торік.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.