Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ICTV запускає проект «За кермом» з учасницею «Холостяка»


    11 января 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Телеканал ICTV запускає автомобільний проект «За кермом», який вестимуть Андрій Дебрін та учасниця шоу «Холостяк» на СТБ Тетяна Стрєбкова. Прем'єра вийде 19 січня. Про це йдеться на сайті каналу.



    Головна мета проекту - безпека на дорозі. У програмі розказуватимуть про технічні деталі автомобіля, здоров'я водія, методи, як краще уникнути махінацій аферистів, тест-драйви новинок ринку та його перевірених «ветеранів».



    «Чимало водіїв не є професіоналами, і наша місія - зменшити кількість ризиків на дорозі для кожного, - говорить Андрій Дебрін. - Ми будемо говорити про щоденні речі простими словами, показувати, як можна спростити життя всім автолюбителям».



    Ведучі будуть на собі випробовувати «всі труднощі буття автомобілістів». Їм доведеться не просто сісти за кермо машин, але і на особистому досвіді показати, як правильно вести себе на дорозі, у спілкуванні з працівниками автосервісів і ДАІ.



    У програмі братимуть участь експерти, а також зіркові гості, які проводитимуть тест-драйви. «Не обійдеться і без гумору - глядачів веселими історіями потішать ...співробітники ДАІ!», - йдеться в анонсі програми.



    «За кермом» виходитиме по суботах о 12:50.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.