Навигация

Популярные статьи
  • Как получить дубликат водительских прав

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перший покаже дитяче циркове шоу Європи «Магія цирку-2012»


    10 января 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Перший національний випустить в ефір засновану Європейською мовною спілкою (ЄМС) розважальну шоу-програму «Магія цирку». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.



    Проект транслюється на європейських каналах за участю мовників-членів ЄМС. На Першому каналі шоу вийде в ефір 12 січня о 12.00.



    Як повідомляє Перший національний, досвід попередніх показів у 2010-2011 роках доводить, що «Магія цирку» - це шоу, що заслуговує на увагу глядачів будь-якого віку. Ця циркова програма дає можливість дітям з усієї Європи розкрити свої таланти на європейській арені, розділити своє захоплення з однолітками, познайомитися з новими талановитими людьми, обмінятися досвідом і подарувати глядачам гарний настрій і незабутні емоції.



    Відбулася яскрава циркова вистава 17 листопада 2012 року, і вже втретє зібрала на арені в Женеві понад 60 дітей з 9 країн Європи - Швейцарії, Франції, Португалії, Росії, Ірландії, Вірменії, Болгарії, Нідерландів та Бельгії, які продемонстрували свої циркові вміння та майстерність в різноманітних циркових постановках.



    Телевізійне шоу «Магія цирку-2012» створювалося за участю 9 європейських мовників: Франція (France 3), Португалія (RTP), Росія (RTR), Швейцарія (RTS), Нідерланди (TROS), Бельгія (VRT Ketnet), Болгарія (BNT), Ірландія (RTE), Вірменія (ARMTV).



    «Я впевнена, що цього року "Магія цирку" буде справжнім розважальним святом, що дасть змогу нам створити потужну платформу для майбутніх випусків цього шоу, які вдосконалюватимуться з кожним роком! Я чекаю з нетерпінням захопливих відгуків від глядачів з усієї Європи після перегляду телевізійної версії "Магії цирку - 2012!"», - сказала виконавчий продюсер шоу від ЄМС Надя Бурхард.



    «Шоу "Магія цирку" - це конкурс, де збираються разом маленькі артисти, щоб продемонструвати свої уміння. У тих, хто дивиться на талановитих дітей, які беруть участь у шоу, виконують унікальні трюки, перехоплює подих. Перший національний прагне зацікавити українських дітей самовихованням, адже наше завдання як фактично єдиного телеканалу, що приділяє увагу і маленьким глядачам, показати дітям, що крім вуличного життя чи постійного сидіння перед комп'ютером є інший шлях - розвиватися, прагнути втілення мрій, відкривати в собі таланти. Сподіваємося, що після побаченого на Першому в "Магії цирку" хтось із наших юних глядачів почне займатися спортом чи, можливо, відкриє в собі ще якісь таланти», - розповів генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.