Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Тендер News» на ТВі змінює формат і виходить в самостійне плавання


    8 января 2013 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Відсьогодні, 8 січня, програма «Тендер News з Наталією Седлецькою» на телеканалі ТВі змінює формат. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.



    «Тендер News» виходитиме у прямому ефірі по вівторках о 21.00 і стане самостійним телевізійним продуктом. Крім того програма збільшить хронометраж і триватиме годину. Сьогодні о 21.00 відбудеться прем'єра нового формату телепрограми з ведучою Наталією Седлецькою.



    Як повідомляє прес-служба ТВі, наразі проект «Тендер News» є однім з найрейтинговіших на телеканалі, що підтверждує успішність знайденого формату подачі серйозних аналітичних розслідувань та офіційної статистики державних тендерів.



    «Від початку ми планували, що «Тендер News» - це буде такий собі короткий дайджест новин з фронту держзакупівель. Але у цій тематиці надзвичайно широке поле для розслідувань. Тендери - один з головних способів наживи чиновників. Ось всі ці схеми, зв'язки, все це простежується, але про це на телебаченні більше ніхто ніде не розповідає. Ми відчули, що за 15 хвилин просто фізично неможливо встигнути розповісти, що і як, грубо кажучи, «вкрали» за минулий тиждень. Глядачі в соцмережах часто наголошували на тому ж. Тож з Нового року керівництво каналу вирішило збільшити програму до години і перевести її у формат прямого ефіру», - сказала Наталія Седлецька.



    За її словами, програма буде показувати глибші розслідування, запрошуватиме в ефір відповідальних за державні витрати, а також - експертів і журналістів, що, як і автори програми, стежать за виконанням чиновниками своїх обов'язків і мають важливу інформацію для глядачів.



    «Розширимо ми і тему програми - будемо говорити не лише про тендери (про бюджетні гроші), а й слідкуватимо за тим, що відбувається з державним майном - заводами, держпідприємствами, будівлями, історичними пам'ятками, землею. Хочемо, щоб ТВі був саме тим джерелом, де глядачі можуть отримати вичерпну інформацію про те, що реально відбувається з держмайном та бюджетними грошима, поки вони працюють та сплачують податки», - заявила пані Седлецька.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.