Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Українська адаптація формату The Taste на «1+1» вийде навесні 2013 року


    9 ноября 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Українська адаптація американського формату The Taste («Смак») компанії Red Arrow International вийде на каналі «1+1» навесні 2013 року. Про це йдеться в повідомленні каналу.



    У шоу The Taste відбувається змагання чотирьох найкращих шеф-кухарів, точніше їхніх смакових рецепторів. Двом домашнім кухарям і рестораторам надається можливість відточити свої навички та тренуватися з найкращими кулінарними експертами. Кожен із суперзірок-наставників створює власну команду кухарів. У кожному епізоді є два завдання - індивідуальне та командне. Наприкінці кожного епізоду шоу наставники разом вирішують, хто з учасників повинен залишити проект.



    The Taste є одним з найпопулярніших шоу на даний момент, каже Шакіра Хофман, регіональний менеджер з продажу в Україні від Red Arrow International. «Зосередження уваги тільки на смаку їжі в якості ключового елемента в змаганні забезпечує інтригу глядачів у всьому світі», - пояснює вона.



    Керівництво каналу «1+1» вирішило розвивати сегмент кулінарних шоу у зв'язку з успіхом проекту «На ножах», що закінчився 31 жовтня, та його попередника - «Пекельної кухні».



    «Україна належить до ринків ТБ, що швидко розвиваються, з великим апетитом до оригінальних форматів. З моменту свого заснування й до сьогодні "1+1" є каналом-новатором, який постійно впроваджує найпривабливіші міжнародні формати. Після успішної адаптації "Пекельної кухні" і "На ножах", "1+1" вирішив розвивати цей сектор надалі. Я не сумніваюся, що The Taste стане сенсацією в Україні», - говорить Девід Брук, директор зі стратегічного маркетингу групи «1+1 media».



    Генеральний директор «1+1 media» Олександр Ткаченко, розповідаючи на своєму майстер-класі про The Taste, сказав, що «це своєрідний формат, який ми для себе назвали: "Пекельна кухня" зустрічає "Голос країни"».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.