Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал «Ера» запускає нові програми «Поміж рядками» і «Твій голос»


    5 сентября 2012 | На телеэкране / На украинском языке / Украина | Добавил: Kravtsova Olga
    Телеканал «Ера» запускає нові програми «Твій голос» і «Поміж рядками». Їх вестимуть Ольга Ксьонз і Світлана Леонтьєва, які раніше по черзі вели «Експерт на зв'язку». Про це повідомляє прес-служба каналу.



    Підсумковий тижневик «Твій голос», присвячений виборам до Верховної Ради, виходитиме на телеканалі «Ера» з 8 вересня у вечірньому ефірі. У програмі ведуча разом із гостем підбивають підсумок політичних подій тижня в контексті перебігу виборчої кампанії.



    За словами шеф-редактора програми Сергія Попова, завдання проекту - поінформувати глядачів про перебіг виборчої кампанії, провести аналіз якості агітаційної роботи політичних сил, викрити зловживання, допомогти глядачам сформувати власну думку щодо політичних особистостей та сил, власний погляд щодо напрямків розвитку держави та суспільства в цілому, допомогти глядачам зробити усвідомлений вибір під час голосування.



    «Твій голос» виходитиме з 8 вересня, щосуботи, о 23:30, хронометраж - 20 хвилин.



    А з 10 вересня на телеканалі «Ера» стартує програма «Поміж рядками». Вона замінить «Експерт на зв'язку» і виходитиме в тих же слотах - ранковому та вечірньому.



    За форматом це інформаційно-аналітичне ток-шоу. В його основі - обговорення рішень державних органів, законів, що набули чи мають набути чинності, подій в економічному чи соціальному житті суспільства, які впливають на життя окремих груп населення.



    Завдання, яке ставить перед собою творча група, - разом з експертами розібратися в дрібницях (прочитати «поміж рядками»), надати глядачам всебічну інформацію щодо конкретного рішення або події, як саме це рішення стосуватиметься життя окремо взятої родини чи особи. Надати свого роду консультацію, як діяти людині в певній ситуації.



    «Поміж рядками» виходитиме з 10 вересня, з понеділка по четвер, о 8:15 Хронометраж - 20 хвилин.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.