Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    8 та 9 червня – показ фільмів фестивалю Docudays UA в «Європейському містечку»


    7 июня 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    8 та 9 червня у Києві під аркою Дружби народів у рамках проекту «Європейське містечко» відбудеться показ фільмів цьогорічного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

    Глядачі зможуть побачити українську збірку фільмів-портретів «Нові герої» Романа Бондарчука, фільм-переможець конкурсу Docu/Коротко «Коли ми станемо щасливими» польського режисера Павела Височанські, та «Грішна хвороба» голландця Яна Яапа Кейпера.



    8 червня



    18.00-19.00 - «Нові герої». Режисер: Роман Бондарчук (Україна)

    Конференц-зала «Європейського містечка»

    Фільм є спільним проектом Міжнародного Фонду «Відродження», Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров'я й продакшн-студії Docudays UA.

    Нові герої - це три документальних фільми-портрети звичайних українців. У кожного з них своя історія, проте є й спільне - їхня боротьба з несправедливістю у країні сьогодні. Ці три розповіді про те, як звичайні люди з глибинок Сходу та Півдня України не дозволили системі загнати себе у безвихідь.

    Після перегляду зустріч з авторами циклу, а також Ольгою Жмурко, представником Фонду "Відродження", що більш детально розповість про проект.

    21.00-22.00 - «Колиcь ми станемо щасливими». Режисер: Павел Височанські (Польща)

    Концертна сцена «Європейського містечка»

    Фільм- переможець цьогорічного конкурсу Docu/Коротко

    Даніель - юнак з Ліпіни, найбільш нужденного містечка в усій південній Польщі. Він прагне вирватися з бідності. Озброєний камерою на мобільному телефоні, він вештається своїм кварталом, розпитуючи дітей та дорослих про їхні мрії. Чи справдяться ті мрії бодай для когось?

    9 червня. Концертна сцена «Європейського містечка»

    22.00-24.00 - «Грішна хвороба». Режисер: Ян Яап Кейпер (Нідерланди)

    31-річна росіянка Саша Волгіна - ВІЛ-позитивна та вагітна. На сьогодні темпи поширення епідемії СНІДу в Росії - найвищі у світі. Понад 1 млн. росіян живуть зі статусом ВІЛ; більшості з них нема й 35 років. Втім, медикаментів постійно бракує, уряд не фінансує профілактику СНІДу, а наркозалежні стрімко криміналізуються. Саша очолює групу активістів, які намагаються зарадити цій ситуації. Режисер Ян Яап Кейпер слідує за нею в її щоденній боротьбі за виживання.

    Всі покази модеруватиме Максим Буткевич, правозахисник, співкоординатор проекту «Без кордонів».

    Фестиваль DOCUDAYS UA - неполітичний і некомерційний. Вхід на всі кінопокази - вільний. У випадку зливи покази з Концертної сцени переносяться до Конференц-зали.

    «Європейське містечко» - це спільний проект Представництва Європейського Союзу в Україні, Київської міської державної адміністрації, що здійснюється в рамках міжнародного українсько-німецького співробітництва. «Європейське містечко» діятиме під аркою Дружби народів з 2 червня по 1 липня. Мета - представити у цікавій, інтерактивній формі досвід та досягнення ЄС, а також співпрацю Україна-ЄС. У «Європейському містечку» буде презентовано нові ініціативи, спрямовані на міжнародне співробітництво заради розвитку.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.