Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Євро-телепрограма: що покажуть канали про великий футбол


    5 июня 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Телеменю до Євро-2012 пропонує поживу на будь-який смак – від спецрубрик до 24-годининх марафонів.

    До Євро-2012 лишаються лічені дні. У передтиждень чемпіонату всі телеканали, які ще не встигли запустити тематичних програм, гарячково видаватимуть в ефір нові проекти, які хоч якось стосуються чемпіонату.

    Лідерство в ніші телеЄвро триматимуть «Україна» та «Футбол». Ці мовники підготували цілу серію різножанрового контенту - післяматчеві шоу, ток-шоу, документалістику, реаліті й навіть ранкові програми. Відмінна риса їхніх проектів - плеяда зіркових облич: Ірина Блохіна, Ганна Безсонова, Марсель Десаї, Невіо Скала та інші.

    Конкуренцію в жанрі реаліті «Україні» складе «1+1», а в документалістиці - «Інтер».

    Перший національний окрім щоденного ток-шоу готує прямі включення зі стадіонів та міжпрограмні ролики.

    У рамках окремих сюжетів або спецрубрик вже наявних програм працюватиме Новий канал та «2+2».

    Група телеканалів Eurosport транслюватиме всі матчі чемпіонату із 24-годинним відставанням. ICTV та Перший автомобільний продовжуватимуть своє кулінарне шоу та шоу подорожей відповідно.

    «Великий футбол» із Денисовим і Блохін

    На час трансляцій Євро-2012 «Україна» готує велике післяматчеве шоу «Великий футбол» із ведучими Олександром Денисовим та Іриною Блохіною. Ток-шоу виходитиме в усі дні матчів о 21.00 і по закінченню гри о 23.45. Його концепція передбачає студійні обговорення, експертні коментарі, прямі включення з різних міст. Натомість спортивний тижневик «Футбольний вікенд» поки припинить вихід.

    У жанрі реальних відеощоденників вийде шоу «Один день Євро», в якому про свої враження від чемпіонату розповідатимуть самі ж уболівальники. Нагадаємо, 27 травня відбулася прем'єра ще одного реаліті до Євро, «Вони їдуть до нас», який став першим у лінійці документальних програм каналу, присвячених «Євро». Наступний тематичний проект - стрічка «Жінка чемпіона» про дружин футболістів, який вийде 2 червня о 10.00.

    В усіх проектах каналів «Україна» та «Футбол», які готуються до Євро-2012, передбачено багато включень із польських та українських міст, які приймають чемпіонат. Окрім цього УЄФА надала каналам як офіційним трансляторам Євро ексклюзивні сервіси зі стадіонів.

    Матчі Євро-2012 на телеканалі «Україна» коментуватимуть Віктор Вацко, Сергій Панасюк та Олександр Михайлюк.

    Проекти вестимуть Безсонова, Вацко, Кіркарян та Малиновський

    Майже весь 24-годинний ефір каналу «Футбол» протягом 25 днів буде присвячено Євро-2012: тематичні ранкові та денні програми, вечірні ток-шоу, документалістика та власне матчі, об'єднані новинними блоками, плавно змінюватимуть одне одного.

    Незабаром стартують дві щоденні програми «Євро, я люблю тебе!» та «Євроспека». «Євро, я люблю тебе!» з Ганною Безсоновою та Костянтином Кіркаряном виходитиме в ранковому та денному блоці (о 10:05 та о 14:05). За задумом ведучі разом із зірковими гостями студії у легкому розважальному форматі обговорюватимуть події чемпіонату.

    Аналітичний проект «Євроспека» в ефірі з'являтиметься також щодня - о 17:30. Вестимуть його Віктор Вацко й Андрій Малиновський.

    Також у червні на каналі транслюватиметься документалістика УЄФА.

    Коментуватимуть матчі Віктор Вацко, Сергій Панасюк та Олександр Михайлюк, до них приєднаються ведучі «НТВ - Плюс» Василь Уткін та Юрій Розанов.

    Ток-шоу «Наше Євро» у щоденному режимі

    Із 7 червня Перший національний у щоденному режимі транслюватиме програму «Наше Євро», яку запустив у січні цього року. В дні матчів програма виходитиме перед грою і після, в інші дні - після вечірніх новин. На проект запрошуватимуть гостей, експертів, зірок для живого обговорення поточних матчів і найяскравіших епізодів, своєрідного «розбору польотів», визначення перспектив тієї чи іншої команди.

    В ефірі Першого, за словами Микити Хорозова, директора ТО «Спорт» НТКУ, передбачається багато включень зі стадіонів та міст, що приймають гру, міжпрограмних роликів, анонсів ігор, заставок і перебивок, присвячених Євро-2012.

    Оскільки Перший показуватиме матчі як у прямому ефірі, так і в повторах (у повторах буде показано абсолютно всі матчі Євро-2012), це передбачає певне перепрограмування ефіру, зазначає пан Хорозов. Низка програм, які займали ранковий і денний ефір, на період чемпіонату буде «відправлено у відпустку».

    Власна документалістика про збірну України

    «Інтер» перед Євро-2012 транслює три останні гри національної збірної з футболу. Україна - Естонія (28 травня); Україна - Австрія (1 червня); Україна - Туреччина (6 червня).

    З 4 по 7 червня канал покаже 4-серійний документальний проект власного виробництва про історію збірної України з футболу під назвою «Острів везіння».

    3 червня о 21.00 в ефірі «Інтера» - стрічка «Чемпіони з підворіття» виробництва «Студії Квартал-95» спільно з «Сінема Проджект Груп». Картина оповідає про перемогу збірної команди України в чемпіонаті світу з вуличного футболу серед бомжів у 2009 році в Мілані.

    А у перший день Євро, 8 червня, «Інтер» розпочне показ циклу програм «Новини Євро» про головні події чемпіонату. Програма виходитиме щодня по буднях в період проведення Євро-2012 о 8.30 (замість випуску програми «Новини»). Ведучі проекту - Дмитро Глєбов і Роман Кадемін.

    Особливих змін у сітці «Інтера» на час Євро-2012 не планується, сказав «Телекритиці» Сергій Долбілов, керівник редакції документальних та спортивних проектів.

    «Профутбол» у відпустку не йде, готує ексклюзив

    «2+2» запропонує глядачам висвітлення перипетій Євро-2012 у студії аналітичного тижневика «Профутбол», який виходить у прямому ефірі щонеділі. В рамках програми готуються спеціальні рубрики, як про самі поєдинки, так і про події довкола футбольних майданчиків.

    Після завершення українського чемпіонату та кубкових матчів УЄФА «Профутбол» у відпустку не збирається, - розповів «Телекритиці» Степан Щербачов, керівник департаменту спортивних проектів групи компаній «1+1». Протягом цих кількох тижнів до старту Євро творці програми обіцяють ексклюзивні сюжети про майбутній чемпіонат, а також дещо змінену форму спілкування з глядачами. Переформатовувати тижневик або змінювати графік виходу програми у зв'язку з чемпіонатом на «2+2» не планують.

    Щоденний перебіг подій на чемпіонаті також буде висвітлено в ефірі програми «Проспорт», яка виходить по буднях о 21:20

    У стилі реаліті очима іноземців

    Реаліті-шоу «Євро на нервах» стартувало на «Плюсах» 28 червня. Воно виходитиме о 22.20. За форматом шоу схоже до проекту «України» «Вони їдуть до нас».

    У програмі канал намагатиметься перевірити готовність України до Євро-2012 очима іноземців. Для цього кілька громадян Естонії, Великої Британії, Камеруну, Індії та Бразилії отримали від каналу камери, розділилися на 4 пари та вирушили за своїми маршрутами - до міст, що приймають ігри (Києва, Львова, Харкова та Донецька), а також до туристичних місць - дендропарку «Олександрія», Канева, Батурина тощо.

    «Євро-Підйом»

    Новий канал висвітлює Євро-2012 у форматі рубрик у ранковій програмі «Підйом». Передбачається кілька тематичних напрямів сюжетів, які зніматимуть у Польщі:

    - футбольні арени Польщі (всі чотири штуки в усіх чотирьох містах, переваги, особливості, чим різняться, яку поляки вважають найкращою тощо);

    - їжа в Польщі (де харчуватися, з урахуванням різних бюджетів, що їсти тим, хто любить національну кухню, що тим, хто звик до швидкого харчування, гастрономічний маст-хев, напої, якими славиться Польща, тощо);

    - заробіток на Євро (як поляки планують заробити або вже заробляють на чемпіонаті);

    - транспортна інфраструктура (автобуси, потяги, трамваї, аеропорти, що скільки коштує, чим зручніше), а також навігація в містах;

    - поселення на період Євро (від хостелів до 5-зіркових готелів, рівень завантаженості на цей час, ціни, що входить);

    - сюжет під кодовою назвою If shit happens, або куди звертатися на випадок усіх можливих емердженсів.

    Подібні сюжети Новий канал знімає і в Україні.

    Всі матчі із 24-годинним відставанням

    Група телеканалів Eurosport транслюватиме всі матчі чемпіонату в стандартній якості та HD у 58 країнах із 24-годинним відставанням.

    На каналах виходитиме щоденна 30-хвилинна програма Euro 2012 Show. Стартує в ефірі з 7 червня о 23:00. Вестиме проект шеф-редактор каналів Eurosport Стефано Бернабіно.

    Також програма Eurosport «Зворотний відлік Євро», яка наразі транслюється щопонеділка, стане щоденною на час чемпіонату.

    ***
    Канал ICTV продовжуватиме кулінарне шоу на євротематику «Єврофуд-2012». Нагадаємо, проект ознайомлює глядачів із культурами різних країн через їхні традиційні страви у футбольній стилістиці. А Перший автомобільний і надалі показуватиме проект подорожей «Дорогами Євро. Україна - Польща».

    Нагадаємо, матчі Євро-2012 транслюватимуть Перший національний, «Україна» та «Футбол». Ексклюзивно «Україна» та Перший матимуть змогу показати в прямому ефірі по 15 матчів, «Футбол» покаже всі матчі в пакетах платного телебачення (кабель і супутник).

    Поєдинки о 19:00 у прямому ефірі транслюватиме Перший національний, а о 21:45 - «Україна». Відкриття та перший матч чемпіонату вийде на Першому національному. А от матчі збірної України у відбірковій групі покажуть на «Україні». У разі виходу збірної України у чвертьфінал право показати цей матч матиме НТКУ, а якщо збірна дістанеться півфіналу - то «Україна». Фінальний матч Євро-2012 покажуть усі три телеканали одночасно.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.