Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ще дві прем’єри ТВі стартували із часткою на рівні середньої


    21 мая 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    18 травня, у п'ятницю, прем'єра ток-шоу «Революція на канапі» на каналі ТВі мала рейтинг 0,31%, частку 1,32% за вибіркою «50 тис.+» і рейтинг 0,16%, частку 0,77% за «Всією Україною», аудиторія 18-54. Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine. Програма вийшла у слоті 19.30-20.22.

    Наступного дня, 19 травня прем'єра програми «Гра в слова і не тільки» вийшла в слоті 20.30-21.24, отримавши подібні показники: рейтинг 0,36%, частку 1,27% за «50 тис.+» та рейтинг 0,18%, частку 0,71% за «Всією Україною».

    ТВі минулого тижня (14-20 травня) мав середню частку 1,39% за «50 тис.+» та 0,93% за «Всією Україною».

    Як уже писала «Телекритика», найвищі показники з-поміж прем'єр нового сезону ТВі минулого тижня мав «Політклуб Віталія Портникова».

    Нагадаємо, «Революція на канапі» - ток-шоу з Юлією Банковою, Вахтангом Кіпіані, Андрієм Сайчуком і Мирославом Отковичем. А «Гра в слова і не тільки» - це культурологічна програма Ірини Славінської та Віталія Гайдукевича.

    Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дослідження телевізійної аудиторії реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.