Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Про життя» на «Інтері» стартує 28 травня і перетинатиметься у часі з «Говорить Україна»


    15 мая 2012 | Новости / На телеэкране | Добавил: Елена Ленова
    Соціальне ток-шоу каналу «Інтер» «Про життя» стартує у понеділок, 28 травня. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердили у прес-службі каналу.

    Як повідомляє канал, ток-шоу «Про життя» має на меті розпочати обговорення історій життя реальних людей. У студії проекту окрім героїв програми будуть присутні експерти: зірки шоу-бізнесу, актори театру та кіно, спортсмени, соціологи, політики та глядачі.

    «Мета шоу - не міркування на загальні теми, це дослідження конкретних історій, часто дуже емоційне і хвилююче. Андрій Пальчевський та Андрій Малахов разом з гостями студії будуть аналізувати кожен прецедент, щоб розібратися - як же слід себе поводити в подібних ситуаціях, як добитися правди і правомірних дій. Підсумок кожної програми - це пошук рішень та компромісів, здатних примирити сім'ю, друзів, партнерів у бізнесі», - йдеться у повідомленні прес-служби.

    Програма буде виходити у будні о 19.00.

    І таким чином «Про життя» дещо перетинатиметься у часі з іншим соціальним ток-шоу схожого формату - «Говорить Україна» на телеканалі «Україна», яке транслюється з понеділка по п'ятницю о 19.20.

    Нагадаємо, ведучим шоу «Про життя» є Андрій Малахов та Андрій Пальчевський, продюсером - Оксана Панасівська. Перші випуски шоу виходитимуть у запису. Частина епізодів вже відзнята. У подальшому «Про життя» має виходити в прямому ефірі. За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорят», що виходить на російському «Первом канале».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.